A testépítés gátolja valamilyen szinten a növekedésemet?
Figyelt kérdés
A testépítés gátolja valamilyen szinten a növekedésemet? mármint ezt úgy értem, h szoktam gyúrni, de nem vagyok egy magas termet! a Gyúrás gátolja a növekedésem?2012. jan. 3. 10:30
1/6 anonim válasza:
igen. a szellemi növekedésedet. ha a sportról ilyen gondolataid vannak, akkor még nagyon nagyon sok dolgot kell tanulnod a világról, az emberi testről.
egyébként tudod mi gátolja a növekedést? pl. ez: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Oké mivel ezt nem csinálom...
2012. jan. 3. 11:15
3/6 anonim válasza:
akkor jó edzést, bőséges és egészséges kajálást, egészséget és buékot!
4/6 anonim válasza:
bár én nem vagyok egy tudós forma de azt halottam több testneveéltanártól is h. aki nagyon fiatalon kezdi az tényleg nem lesz olyan magas mint kellene...magassaban meg sztem jobban fogok kinézni ha úgy gyúrom ki magam
5/6 anonim válasza:
tesitanárok..
meghallgatnék még orvosi véleményeket, ők tudnak még cifra baromságokat mondani.
6/6 anonim válasza:
nekem orvos mondta hogy nem áll meg szval hiszek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!