Küzdősport vagy testépítés?!
Szia!Én lány vagyok, annyira nem értek hozzá, de ha már választani kell a kettő közül:
Gondold végig, hogy abbahagyod mind a kettőt, melyik fog jobban hiányozni?
Tömegnövelésre mondjuk biztos jobb a testépítés.
ha a súlyzós edzés, megfelelő pihenéssel és táplálkozással segíti az izomfejlődést, akkor az MMA edzés mellett mi hiányzik? a súlyzós edzés és a hosszú regeneráció. helyette van intervallumos kur.va kemény edzés.
ha optimalizálnom kellene, és nagyban gondolkodom, tessék:
kiedzed a tested, leszel 80-90 kiló, szép nagy. 2-3 év, mondjuk.
utána eljársz boxolni és birkózni. két olyan stílus, ami szinte mindenre megtanít. rúgni mondjuk nem, de legyél célratörő: ökölvívó kéztechnikával ki lehet ütni az ellenfelet, ez tény. még ha rúg is, bőven van esélyed, ha kitanulod a stabil védelmet, és jó az ütésed. a rúgásoknak mindig van hátránya, tehát akár elvből sem kell használni.
birkózással teljesen esélyes leszel a földharcban. és ENNYI. persze ehhez le kell mondani most a bunyóról, méghozzá akkor egy pár évre. de utána ha visszatérsz, olyan leszel amiről most álmodsz, de kíváncsi vagyok a véleményedre mit szólsz ehhez.
Aczél te hányféle sportot szoktál űzni, ha megkérdezhetem?
Sokszor láttam már a válaszaidat, többféle sportnál is.
az mma edzések nem a legolcsóbbak,legalábbis errefelé,uh járj boxolni,mond az edzőnek,hogy mész versenyekre is,úgy még olcsóbb,aztán mehetsz kondizni is,mert nem hiszem,hogy havi 4-5000ft/heti akár 5 ökölvívó edzésre sok.
a tömeg meg elsősorban az étrenden múlik úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!