Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha heti 2x edzek, és be is...

Ha heti 2x edzek, és be is tartom azt + nem szedek semmiféle fehérjét és ilyen porokat, akkor ugyanúgy fejlődni fog az izmom? (látványosan) Ha igen, mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 21:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ja, igen, a tejsavónál is volt egy kis kavar, hogy a koncentrátumot gondolja jobbnak, pedig pont az izolátum a tisztább és a tejcukorból is abban van kevesebb, ezért drágább is. Ettől még jó a koncentrátum, de az izolátum még jobb.:)
2012. jan. 5. 09:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem akarok vitatkozni. Ti a bodybilderes oldalt veszitek a bibliatokul en pedig mas, foleg angol oldalakat (mivel kulhonban elek) es azok, akiknek a velemenyere mi adunk azok elteroeket irnak. Attol mert en hangosabban kiabalok vagy mert nagybetuvel irok mindent meg nem lesz igazam es ez ugyanugy ratok is vonatkozik. En csak mutatok egy masik utat amin a celhoz el lehet jutni (nem biztos h jobb vagy rosszabb a tieteknel) viszont igy a kerdezonek megadatik, hogy felebressze a kivancsisagat es elinduljon sajat maga az igazsagkereses hosszu es bonyesz utjan.

Sajnos a mai vilagban mar semmiben nem lehetunk biztosak mert jovore kiderul h megsem ugy jo ahogy...

Vizsgald a sajat tapasztalataidat es figyeld a tested, o ugysem hagyja szo nelkul ha valami nem tettszik neki!

2012. jan. 5. 09:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Senki nem kiabált nagybetűkkel, igyekeztem normális hangnemben leírni a tényeket, nem kötözködésből.

Élelmiszermérnök vagyok és amiket tanultam és olvastam, azokat írtam le. 26 év testépítés után szerintem tapasztalatból is tudok beszélni, hidd el igazat írtam a tojásról és a tejsavóról is.

2012. jan. 5. 09:39
 14/20 Fromjezus ***** válasza:

En is angol oldalakat olvasok de meg egy cikkben sem olvastam volna hogy fogyasszuk nyersen a tojas. Bar igaz en nem fitnessz blogokrol tajekozodok hanem flexonline stb. olvasom.

Meg lehet akarmilyen orszag a tudomany egy egzakt dolog! Tenyleg csak szerencse hogy nem kaptatok eddig egy jo kis szalmonella mergezest! Ami jo esetben a wc-en rossz esetben a korhazban vegzodik.

Amugy a kulfoldi oldalak taplalkozasi tanacsai valoban egeszsegesebbek a magyar csirke+risz kombonal!

Amugy, esku csak azert nyitom mar meg a sport kerdeseket hatha ir Aczel kommentet! Nincs kedved konyvet kiadni a temarol! (Nem viccbol irtam)

2012. jan. 5. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:

nincs, szerintem nálam sokkal hozzáértőbbeknek kellene írniuk. egyébként köszönöm :)

kevésbé egyébként: csirkerizs helyett mit írnak? tudnál ajánlani cikkeket?

és a pi.csába hogy nekem meg kur.va vizsgákra kell készülnöm, amikor ilyen fontos témákban kellene képezzem magam! miért nem ebből van vizsga, hogy kennék a hajukra a zöldség tárolás összes kritériumát és a többit..

2012. jan. 5. 16:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Húha, most kaptam anyait-apait, de azért köszönök mindent! :) Azért ilyen pitiáner témákon össze ne vesszetek! :)
2012. jan. 6. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:

ne izgulj, mi nem veszekszünk. a GYIK-es válaszolók a találkozókon leverik egymáson. én szerencsés esetben vagyok, mert rajtam nem tudnak semmit leverni, de én vagyok itt az egyik "harcművész szakértő".

és a többség küzdősportolóval/harcművésszel nagyvonalakban egyet értünk, úgy hogy mi vagyunk a söprő erő. szóval itt vitatkozunk néha, de ez semmiség.

2012. jan. 6. 22:17
 18/20 anonim ***** válasza:
GYIK-es talalkozo? Ilyen tenyleg van? :)
2012. jan. 6. 23:12
 19/20 anonim ***** válasza:

dehogy is :D

de jól hangzott mi?

2012. jan. 6. 23:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja ;D
2012. jan. 6. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!