Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kézfej növelése?

Kézfej növelése?

Figyelt kérdés

Marokerősítőkkel lehet növelni a kézfej, tenyér nagyságát, az ujjak vastagságát szélességét?

A munkásembereknek is jó nagy kezük van.

Hogy lehet ezt hatékonyan fejleszteni?

2012. jan. 2. 14:44
 1/9 anonim válasza:
0%
Úgy lehet hogy fogod egy kötelet rá kötsz a kezedre a kötél másik végeét valami gyors autóra mondjuk egy lamborghinire és megmondod neki hogy padlógázzal induljon és akár négy méteresre is megnyújthatod
2012. jan. 2. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Marokerősítővel is lehet de kipróbálhatod még hogy felkapaszkodsz valahova épp hogy csak az újaid végével és így próbálj meg húzódzkodni
2012. jan. 2. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyiss ki egy anatómiáról szóló könyvet, és alaposan olvasd el, utána pedig gondolkodj el a kérdéseden.
2012. jan. 2. 17:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló egy f.sz!

Tudom, hogy az ujjakba nincs izom, de azt ne mond már, hogy fateromnak semmi fizikai munkával majdnem kétszer olyan vastag ujja lenne.

És mivel, hogy feltettem egy ilyen kérdést az feltételezi, hogy nem akarok elolvasni egy anatómiai könyvet. Annyi erővel, hogy ideírtad már azt is le tudtad volna írni, hogy miért!

2012. jan. 2. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
A kéz mérete a genetikádtól függ. Ha nem születsz nagy kézfejjel, nem is lesz nagy kézfejed. A tenyeredet azért nem tudod szélesíteni, mert a kézfejben kevés izom van, főként Például a csuklód vastagságát, és a vállad szélességét sem tudod növellni, mert ezek ízületek, nem izmok. De ha vetted volna a fáradtságot, utánanézhettél volna, hogy miért nem tudod a kézfejed méretét növellni.
2012. jan. 2. 19:58
 6/9 A kérdező kommentje:
értem ezt a genetikás dolgot, nyilván jó genetika kell hozzá, de ha nagyobb lesz ott az izom akkor valamivel nagyobbnak is fog látszani és nagyobb is lesz sztem
2012. jan. 2. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 5 éve rendszeresen végzek súlyzós edzést és meg kell hogy mondjam a kézfejem is nőtt
2012. jan. 3. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze genetika, de azt szerintem mindenki elismeri, hogy ha kezet fog egy 50 kilós gyerekkel meg egy 100 kilóssal, akkor bekötött szemmel is 100%-ra meg tudja mondani, hogy melyik kéz kié volt, úgyhogy igenis változik a kézméret.
2012. jan. 5. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetesen a csontok edzéstől nem fognak sem hosszirányban sem vastagságban nőni. De igen, az izmok nagyon is növelhetők, tehát a tenyered és az ujjad vaskosabb lesz a marokerősítőtől vagy bármilyen fogáserősítő edzéstől.
2012. jan. 5. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!