Súlypontemelkedés növelése?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és szeretném a súlypontemelkedést fejleszteni, de úgy hogy a vádlim, combom nem lesz 2xese mint a mostani:)
Nekem most csak pár cm kéne, hogy az itthoni 260as gyűrött tudjak zsákolni :D
2011. jún. 19. 19:38
1/7 anonim válasza:
Állítólag ez jó:
Én is most kezdtem el kb, úgyhogy saját tapasztalatot nem tudok írni, max annyit, hogy elég nehéz :D
14/F
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :) majd holnap kipróbálom :)
2011. jún. 19. 19:57
3/7 anonim válasza:
Air alert az szart nem ér inkább edző terembe menj el és csinálj súlyzós gyakorlatokat én 4x8 60 kg-al guggolva 150-75 lábtolás 4x12 és vádlierősítő 4x8 45 kg-al csinálom és csináltam mert már akkorát ugrok hogy lassan elérem a gyűrűt a fejemmel!Napi 3x edz! HÉTFŐ,SZERDA,PÉNTEK a többi pihenő nap. Az air alert azért rossz mert sok ismételt gyakorlat van benne és az ugrálás súly nélkül olyan mintha egy kocsit benzin nélkül akkarnál elindítani és csak a sok ismételt gyakorlat szám tönkre teszi a térdet és az ízületeket!
4/7 anonim válasza:
Nem mondanám,hogy szart sem ér,sokkal erősebb lesz tőle a lába. Lehet nem izmosabb,de akkor is...
5/7 anonim válasza:
nemcsináltak volna belőle 4 rész ha olyan szarlenne
6/7 anonim válasza:
én 13 éves vagyok és 305cm-es gyűrűre már majdnem behúzom és nem csinálok semmilyen edzést.
7/7 anonim válasza:
Hali :)
Látom kosarazol rendesen ha már mindjárt zsákolsz :)
Én 14 vagyok és a szabvány kosárpalánkra már tudok zsákolni.
Az air alert az jó. De inkább vádlira meg combra edzél.
Én a küszöbreállok minden nap és lábújjhegyre állok úgy hogy picit leengedem a sarkam de úgy hogy nem azon támaszkodom. 60-szor kinomom magam 2x-re. Jó kis edzés az is vádlira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!