Hogyan tudnám ilyen formásra alakítani a fenekem?
Figyelt kérdés
milyen gyakorlatokkal gimnasztikával stb..-vel tudnám?
értelmes válaszokat! köszi:)
2011. dec. 28. 21:16
1/5 dirtboy válasza:
ez attól is függ hogy most milyen.
nem mindegy hogy kétszer ekkora vagy épen kisebb és lapos is.
én azt mondom ilyenhez ilyenek kell születni,lapos fenéken segíthetnek a gyakorlatok de csodára azok sem képesek.
2/5 anonim válasza:
születni kell?:(
amúgy futás,guggolás szerintem jót tesz:D lábemelések:d
3/5 A kérdező kommentje:
hát azért kerekecske, tesi óráktól, meg röplabdázom már 5 éve, csak szeretném ha kerekebb lenne.:)
2011. dec. 29. 22:06
4/5 dirtboy válasza:
akkor azt tudom javasolni hogy legyen tömegnövelő étrended és végezz guggolásokat,kitöréseket,lépcsőzz stb. az majd javít rajta.
heti 1 alkalommal.
5/5 anonim válasza:
Hát, ha sportoló vagy, akkor igazán nem tudom, miért bennünket kérdezel... mindenesetre van valami "Brazil Butt Lift" fitness program (részletekkel nem szolgálhatok), az állítólag a legreménytelenebb alfelet is varázslatossá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!