Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesnek hány kg-os kézi...

16 évesnek hány kg-os kézi súlyzó az ideális?

Figyelt kérdés
4 kilós sok vagy pont jó? azon kívül van 2 kilós is de az nagyon kevés.
2011. dec. 23. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

4 kg-ra hogy ne lenne már elég izom rajtad? 2kg-val súlyzózni meg teljesen fölös.Az nőknek van,és nekik is aerob mozgáshoz segédeszköz(küzdősportban is használatosak árnyékolásnál amúgy).

Egy edzetlen 16 éves is tud 10 kg-val szériázni egykezes súlyzón,te meg lehet ennél többre is képes lennél.

"Hova nyomjak fekve?"-oda,hogy a melledzés alapja.

És tényleg nem kell irreálisan nagy súlyokkal próbálkozni,de azért a határaink közelében(inkább azokon túl) kell dolgozni,erről is szól ez a sport.

Valamint a teljes testünket edzeni kell,ezt soha ne feledd!

Én most nem lehordani akarlak,de ha már megvan benned az az indíttatás,hogy sportolj,foglalkozz a testeddel(és ez sajnos egyre kevesebb emberben jelentkezik,mára érték,akiben ennek szikrája megtalálható:/),akkor azt csináld úgy,hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból,és tudj fejlődni.

Ajánlom,beszélgess el egy hozzáértővel,sokat fog jelenteni,az edzéshez pedig sok sikert;)

2011. dec. 24. 00:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Másik amit nem értek , hogy függ össze a kockahas a súlyzókkal . Én body builderen egykezes súlyzókkal nagyon sok izomcsoportra láttam ,gyakorlatot ,de hasra egyet se . Te valóban veterán lehetsz
2011. dec. 24. 02:56
 13/17 Zoli0815 válasza:
Én 14 éves vok és van eddzőpadom meg 2db 10 kilós egykezesem, meg egy 30 kilós kétkezesem,és otthon 1-2 naponta eddzem.
2011. dec. 31. 21:14
 14/17 anonim válasza:
Nekem van itthon egy 3 kilós, ha megcsinálok vele 150-et akkor már érzek valamit... 15/F
2012. júl. 29. 21:25
 15/17 anonim válasza:
Szintén 16 éves vagyok, csak éppen lányban. Fél éve járok edzőterembe(előtte egy fél évet otthon, valamint a lovaim körüli teendők elvégzése során is megerősödtem és ekkor jöttem rá, hogy ezt fejlesztenem kéne), ahol 10 kg-ossal kezdtem tricepszre(természetesen olyan gépezetet választottam, amit két kézzel lehet működtetni, vagyis mind két kezemre 5-5 kg terhelődött. Valamint bicepszre 5 kg-ossal kezdtem, természetesen ez egy karomra jutott. Mostanra 20 kg-ossal nyomom tricepszre, és 10 kg-ossal bicepszre, nem kívánok kigyúrt állat lenni, de páran már megjegyezték, hogy kezdenek félni tőlem. Én azt mondom, hogy egy kerekebb számot, egy 5 kg-osat, vagy 10 kg-osat válassz, sosem voltam híve az edzőtermeknek, de mostanra csak ajánlani tudom.
2012. szept. 29. 17:33
 16/17 anonim válasza:
nekem 2 db 5 kg os egykezes van , hagyományosan bicepszre 5x15, utolsónál meg ameddig csak megy. Valamennyit használ mert érzem utánna másnap is. De hogy otthon nem lehet ez hülyeség, ha arnold akar lenni valaki akkor tényleg nem, de ha kicsit akar csak izmosabb lenni a sok pálcikánál arra bőven elég. Meg azért fehérje dús kaja se árt.Fekvő támasz is sokat ér az is otthon megoldható, és még igen sok más megoldható sima 2 db egykezessel. Mellre is lehet pl, fekpad helyet sima pad... luxus divat gyúrosoknak százezres padok, falusi erősemberek meg abból épitkeznek ami van :D érdekes amúgy, hogy csak terembe tud valaki edzeni aztán régen amikor nem voltak ilyen több százezres szarok akkor hogy hogy mégis voltak izmos emberek ?
2019. máj. 11. 19:44
 17/17 dirtboy ***** válasza:
16os, lassan 8 éves kérdés csak szólok.
2019. máj. 11. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!