Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdő sportot csináljak?

Milyen küzdő sportot csináljak?

Figyelt kérdés

Az érdekelene hogy 1 utcai verekedsére (hogy mindent lehet) Melyik küzdősport lenne a legalkalmasabb?

11,5 éves vagyok 166 cm .

Előre is köszi

2011. dec. 21. 21:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha így haladunk(elnézve,milyen korú kérdezők vannak),1-2 éven belül az iskolai beiratkozáshoz kötelező lesz a GyK-s felhasználónév,mert ugye anélkül nem gyerek a gyerek,ha nem lóg a neten egész nap,és kérdez barmoságokat...11 éves vagy b*szki,élj már 1 kicsit:/
2011. dec. 22. 00:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Aczél,a Muay Thai az nem küzdősport.A Thai Box,az igen.Tudom,h hiába a Muay Thai szó szerinti fordítása a Thai Box,de mégis más jelentés áll a 2 kifejezés között.Thai Boxban még a könyök sem érvényes,viszont az eredeti,régi Muay Thai viadalokon a harcosok kötéllel tekerték be a kezüket,amit előbb gyantába,majd üvegszilánkokba mártottak.(Nem valami küzdősport hangzatú......)
2011. dec. 22. 01:02
 13/23 anonim ***** válasza:

Aczél,a Muay Thai az nem küzdősport.A Thai Box,az igen.Tudom,h hiába a Muay Thai szó szerinti fordítása a Thai Box,de mégis más jelentés áll a 2 kifejezés között.Thai Boxban még a könyök sem érvényes,viszont az eredeti,régi Muay Thai viadalokon a harcosok kötéllel tekerték be a kezüket,amit előbb gyantába,majd üvegszilánkokba mártottak.(Nem valami küzdősport hangzatú......)

Am meg Kali késharc és Jeet Kune Do kombo.De jó edzés mellett lehet Krav Maga,Defendo,Aikido,Ninjutsu,Ju Jitsu.

Egy Judost pedig nem valami nehéz megverni.Nem engeded közel,és távolról megölöd.Megrugdalod,megcsapkodod,és ott fog sírni,h "ez nem ér"......

2011. dec. 22. 01:05
 14/23 anonim ***** válasza:
köszönöm Carbon! de akkor most átlagos vélemény a Muay Thairól? ha valaki veletek edz, akkor az harcra kész lesz? mert akkor így viszonyulok majd hozzá, meg persze ha Thai-ossal találkozom :D
2011. dec. 22. 09:38
 15/23 anonim válasza:

hülye vagy. ok tanulj küzdősportot (kickbox, thai box) de ne támadj már rá... ha belédköt akkor üsd le de ne cigánykodj már hogy suli után nekitámadsz... én is jártam már így hogy a köcsög nekemjött suli után hát jól meg is szopta vele...

jah és igen 5 éve kick boxolok és a hasznomra vált mert az utcán nyílván nem áll be z ember szépen alapállásba meg minden de pl: megtanít rendesen ütni, rúgni

2011. dec. 22. 10:41
 16/23 anonim ***** válasza:

Oh,véletlenül 2x küldtem el.

Aczél,a Muay Thai felkészít a harcra,de csak alaphangon.El tudsz vele intézni 1-2,akár 3 nagyobb termetű,pusztakezes támadót,de csak állóharcban.Van benne néhány fogás (klincs),meg némi földharc is,de az elenyésző az MT állóharcához képest.Kés ellen meg csak annyit ér,h erősen gyomorszájon tudod rúgni a támadódat mielőtt az leszúrhatna.

2011. dec. 22. 13:03
 17/23 anonim ***** válasza:
én azt mondom minden pusztakezes harcstílus ennyit ér kés ellen. ha már támadnak késsel, nem csak úgy tartják mint szűzlány a fa.szt akkor vagy gyorsabb vagy és gyakorlottabb, és zúzol, vagy valamennyire mindenképpen szétnyiszálnak, kérdés hogy artériádat vagy "csak" kabátodat, bőrödet.
2011. dec. 22. 13:13
 18/23 A kérdező kommentje:

Nana köszi a válaszokt de fére értettetek valamit :)

Ha suli közbe belém köt nem ott rögtön verem meg .

Hanem hazafelé van még ötlet irjatok

2011. dec. 22. 13:42
 19/23 anonim ***** válasza:
nem, igazából te nem érted. nyomorék és szánalmas dolog eltervezni valakinek a megverését suli után, amikor simán csak hazamehetnél mondjuk kajálni vagy netezni. vagy edzeni, tök mindegy, te keresed a bunyót, alapvetően.. most figyelmeztetlek és ez után már meg is érdemled, ha balul sül el a dolog és összezúz a judo-s srác a betonon.
2011. dec. 22. 13:51
 20/23 A kérdező kommentje:

MÉg valami hogy a haverom kisseb nálam kb 8 cm er.

Erősseb is lennék nála az biztos ha nem járna judora meg én se semmire. Az érdekel hogy ha boxolok ő meg judozik simán megverhetem?melyik sport tanit meg jobban verekedni?

Hosszabbis a kezem szóval nehezebben üt meg de ha megüt én is.Fogásoktól félek hogy úgy legyőzhet engem 1 judos ha boxolok szerintetek???

2011. dec. 22. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!