én küzdő önvédelmi sportokat szeretem. Az lenne kérdésem h milyen küzdősportot illetve önvédelmi sportot ajánlanátok egy nem olyan jó állóképességű embernek?
állóképességem azért nem jó mert dohányzók és nem alkarom
abba hagyni hobbi szinten szeretnék kick-boxolni vagy hasonlót. Bokszoltam jódoztam meg wing tsunoztam is
180 vagyok 75 kg azért annyira nem rossz az állóképességem h 5 perc alatt kidöglök de egy 1 órát folyamatos futással nem nagyon tudok vagy akarnák kibírni mit ajánlotok
Hát először is nem ártana megtanulni félig-meddig érthetően írni .
Amúgy a krav magát ajánlanám
Először is az állóképességedet növelhetnéd azzal hogy a kezedbe veszed a magyar helyesírási kéziszótárt, mielőtt ész nélkül írsz.
Ha önvédelem érdekel akkor mindenképpen Krav-Maga, ha küzdősport akkor pedig el kell dönteni hogy inkább olyan küzdősportot választasz amiben a földharc dominál, vagy csak ütős-rugós technikákból áll, esetleg olyan amiben minden van.
Ha földharc érdekel akkor BJJ, ha állóharc akkor talán thai box a legjobb.
kösz am azért hangzik hülyén a kérdésem mert kijavítottam ékezet hibákat mert angol billentyűzetem és nem olvastam át a mondatot "nem alkarom" helyet (nem akarok )azt akartam írni és nem figyeltem bocsánat és köszönöm a válaszokat
és elmegyek magyar nyelvtanárhoz is xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!