16 évesen kezdtem a shotokan karatet ez későnek számít?
Soha nem késő elkezdeni.Ez a harcművészetek esetében igaz talán a legjobban.
Versenyezni is lesz még időd bőven,max már felnőttben kezded,de ott is ugye vannak kategóriák,tehát magyar bajnokkal nem fogsz az első versenyeden összekerülni.
Szóval kezdd el nyugodtan,csináld szorgalmasan,kitartóan,szívvel-lélekkel,és érd el a céljaid;)
mondjuk kokó mentalitásáról megvan a véleményem:D amúgy bőven jó még mivel pl papp laci 19 évesen kezdett boxolni
chuck norris is felnőttként kezdett karatezni
remy bonjansky k1 vb bajnok 21 évesen
Figyelj csak gondolj bele ha oda megy egy 5-6 éves gyerek az hogyan fejlődik és egy 16 éves hogy fejlődik.. te 1 év alatt fejlődhetsz annyit mint egy 5-6 éves 4-5 év alatt.. mivel ugye még az agya sincs ugymond annyira kifejlődve .. tapasztalatbol tudom amit irok..
Én is karatézok 13 évesen kezdtem el ott is voltak ilyen 5-6-7 évesek és vagy nevetgéltek vagy nem figyeltek stb stb... és azt pedig hogy nincs még kifejlődve az agyuk arra értem hogy a szerencsétlen eddzőm azt magyarázta nekik hogy melyik a bal keze ... tehát sokkal gyorsaban tudsz fejlődni és nem késő elkezdened!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!