35 évesen kezdtem el boxolni pár hete és nagyon nehezen megy. Érdemes folytatnom? Lesz ez még jobb?
ugye az köztudott, hogy az emberi szervezet 24 éves koráig fejlődik dinamikusan, utána pár évig stagnál majd csak romlik az állapota, sajna te már ebbe a szakaszba értél, nehezbben sajátítasz el új képességeket, de szerintem ne add fel.
ha nem az acélod h. versenyezz, hanem h.kondiban tartsd magad, önbizalomra tegyél szert a veszélyesebb szituációkban, akkor tarts ki, ne érdekeljenek a fiatalok. ja és a légszomj: ha eddig komolyan kondiztál akkor tudod mit kell tenned, hogy jó állóképességre tegyél szert, van egy rakás jó könyv ami segíthet, meg vágod ez a roky féle marhaság: sok ugrálókötél futás... na az annyira nem is marhaság, nem véletlenül nyomják a boxolók!
gyenge az állóképességed.
fejleszteni kell,kb ennyi,ez nem életkor függvénye.
ha küzdősportról beszélünk és főleg az ökölvívásról,akkor a siker legalább 70%ban az állóképességen múlik.
egyébként én is,meg a haverjaim is 30éves korunk körül váltottunk küzdősportra,uh semmi nincs benne.
az edéseiden felül legalább heti 2x kocogj,kettlebellezz,ugrókötelezz 1 órát.
van savasodást kitoló tápkieg is citrulline malete.
és persze,ha jársz edzeni és mellette csinálod vmelyik dolgot még,amit írtam,akkor nőni fog az állóképességed.
31 évesen kezdtem el, előtte kondiztam évekig. Fél év után már versenyeztem, egy év edzés már az első dobogós helyezéseim is megvannak. Az első edzéseken a szart is kiverték belőlem.
ez megnyugtat?
A " dobogós " sráctól kérdezném...
MIlyen volt Neked az eleje?
Mikor érezted hogy na most már ráéreztél a dolgokra?
Nem jut eszembe jobb hasonlat de nekem most olyan az egész mikor el volt törve a keze és a ballal kellett mindent csinálnom, SUTA vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!