35 évesen kezdtem el boxolni pár hete és nagyon nehezen megy. Érdemes folytatnom? Lesz ez még jobb?
pár hét után az nem vert meg, aki nem akart. Hogy mikor éreztem rá a dolgokra? folyamatosan ráérzek a dolgokra. de kb nekem 2 hónap volt, amikorra belerázódtam a dolgokba, ekkorra jutottam el oda, hogy tudtam már támadásokat indítani.
sokat segített a versenyzés. ott általában készül video, és így nagyon objektíven láthatóak a hibák. átgondolom, megkérdezem, hogy ilyenkor mi mást lehetett volna csinálni, stb. legközelebb meg edzésen kipróbálom.
ökölvívás edzésen? azt hogy sikerült? :/
én vagyok a beképzelt harcművész.
ne fogd vissza magad :D
vagy ennyire erőset ütsz már most?
a VV az a tv műsor? mert akkor hül.ye divatbu.zik, verjétek meg őket ringben!
az orrodnak meg jobbulást.. hát látod, ez bárhol megeshet, ahol több ember edz egyszerre.. fociban kosárban, talán sakkban nem.
Nem ezt nem azért mondtam mert olyan nagyot ütnék csak még nem engedem el magam + nem nézek bele mindig. Tegnap kicsit fájt a fejem meg hányingerem is volt de nem vész, gondolom majd hozzá fogok szokni.
Minden esetre ma vettem egy fogvédőd azt nem szeretném ha lepattanna a fogam.
A VV a Való Világ, Reality.
áá.. gondoltam.. a divat girnyók. nem nézem a tv-t, biztos van benne egy ökölvívó.
hát, akkor tényleg nagyot kaptál, a fogvédő jó ötlet. de már túl vagy az egyik legbrutálisabb sérülésen, ami amúgy a kesztyű miatt nem is nagyon fordul elő.
ha kick boxolnál, ott szerintem a durva sérülés ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!