Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » El szeretnék kezdeni elég...

El szeretnék kezdeni elég komolyan űzni egy küzdősportot de nem nagyon tudom, hogy mit kellene?

Figyelt kérdés

Egy móri 20 éves 187 cm magas,90 kilós kevésbé izmos srác vagyok,önbizalmam építés és testépítés céljából is elszeretnék kezdeni valamit,tudnátok ajánlani esetleg egy küzdősportot???? Tudnátok nekem ebben segíteni???

Karate nem nagyon érdekel!!

Móri vagyok,így Székesfehérváron vagy még a közelben érdekelne!!!

2011. dec. 17. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Tanuld a legtökéletesebb stílust!

A Rák stílusú Kung-Fu az egyetlen brutális harcművészet!!!!! Az összes többi harcművészet és küzdősport kakit sem ér!!!!!!!

A Rák stílus pont az emberi anatómiát veszi alapul. A rák ollójához hasonló módon "csípi" meg az emberi ízületeket, véredényeket, idegeket ezáltal téve ártalmatlanná a végtagokat vagy akár az egész testet.

Ennél mocskosabb stílus nincs.

2011. dec. 17. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tom pontosan mi is ez,de aszem valami vegyes harcművészeti edzés lehet.Nem MMA,mert csak állóharc,de mégsem K1,mert van külön olyan edzésük is.

[link]

Capoeira

[link]

Kempo

[link]

[link]

Kendo

[link]

Wing Tsun Kung Fu

[link]

Judo

[link]

2011. dec. 17. 23:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszotokat!!:)

A Wing Tsun,Kendo és a Judo kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet,ezekre tutira ellátogatok és kipróbálom őket!!

2011. dec. 18. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!