Tömegnöveléshez jó lehet nekem ez a rövid edzésterv?
[link] Builder.hu/edzestervek_reszletes. Htm4? id=39
Tényleg elég 6-8 ismétléses gyakorlatokból 2 sorozatot nyomni? Így kb 20 perc egy edzés...egy válledzésre elég ez a 4 gyakorlat?
Hangsúlyoznám, hogy vékony vagyok, masszív tömeg felszedése a célom és a lehető legnagyobb súllyal csinálom az edzéseket, de nem tudom elhinni hogy elég ha két naponta fél órát edzek...
"Ez az csináld bukásig, addig míg magadra nem ejted a súlyt! Szerintem ez a nagy butaság!"
Édes f@szom! Csak eljátszod vagy tényleg ennyire hülye vagy? Pozitív bukásnál nem tudod a pozitív szakaszt megcsinálni már segítség nélkül, de a negatív szakaszt bírod, abban a szakaszban erősebb az izom. Rakj fel 20 kilóval többet, mint amit ki tudsz nyomni, azt sem ejted magadra...
Kérdező, válassz másik edzéstervet mondtam. Ez a kevés sorozatos bukásig edzés nem neked való. Az ismétlés szám meg kit érdekel? Ha még menne 2 de megvolt a 8 akkor abbahagyod?...
Elhiszem, hogy nem nekem való a 2 sorozat 6-8 ismétléssel, viszont ezeket a gyakorlatokat akarom csinálni, úgy, hogy 3 sorozatot nyomok, és úgy választom meg a súlyokat hogy ne 6, hanem 8 ismétlést tudjak kinyomni és ne többet. (mert így nem annyira rövid az edzés)
Ezzel így mi a gond? Ha tömegnöveléshez az a legjobb, ha bukásig nyomom akkor azt fogom csinálni..inkább emelgessek súlyokat aztán lesz ami lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!