Tömegnöveléshez jó lehet nekem ez a rövid edzésterv?
[link] Builder.hu/edzestervek_reszletes. Htm4? id=39
Tényleg elég 6-8 ismétléses gyakorlatokból 2 sorozatot nyomni? Így kb 20 perc egy edzés...egy válledzésre elég ez a 4 gyakorlat?
Hangsúlyoznám, hogy vékony vagyok, masszív tömeg felszedése a célom és a lehető legnagyobb súllyal csinálom az edzéseket, de nem tudom elhinni hogy elég ha két naponta fél órát edzek...
biztos hogy nem lesz elég neked,viszont szépen lesérülhetsz a nagy súlytól.
ezek a kevés ismétlések kevés sorozattal nagyon kevés embernek válik be.
Egy jó edzés 1-1,5 órás! Ha kétnaponta edzel nyugodtan csináld max. 1,5 óráig a gyakorlatokat, 20-30 perc szerintem kevés, már csak a rendes bemelegítés 10-15 perc
Nekem volt egy bevált edzéstervem, reagálj privátban és megosztom!
Már egy ideje úgy csinálom ezt az edzést, hogy 2 helyett 3 sorozatot csinálok, és nem megyek le 6 ismétlésig, szóval mindenből legalább 8-at nyomok. Bemelegítésre nem hagyok 5 percnél többet mert fiatal vagyok és nem sérülök én le, így kb 45 perc egy edzés és a végére eléggé kivagyok(fogalmam sincs hogy pozitív bukásnak számít-e az az állapot). Ez így elég hosszú? Úgy hallottam hogy másfél órás edzéseket tömegnövelésnél nem érdemes csinálni, de megcáfolhattok!
Egyébként középhaladónak érzem magam, mert már ismerem ezeket a gyakorlatokat és odafigyelek rá, hogy szabályosan csináljam.
"Egy jó edzés 1-1,5 órás" baromság
Kérdező ettől nem leszel középhaladó szinten... Ennek az a lényege hogy bukásig nyomjad a sorozatokat, te meg pont a lényegét vetted ki avval, hogy nem bukásig csinálod. Igazából ahogy látom azt se tudod mi az a bukásig, szóval tuti nem vagy középhaladó. Sőt az egész edzés lényegét nem sikerült felfognod azt kell mondjam, a 6-8 azt jelenti, hogy akkora súllyal kell amivel 6 és 8 között megy és nem megy több egy darabbal sem sőt az utolsók is inkább már kis segítséggel csak.
Inkább válassz másik edzés tervet.
G'sback:
Én értem hogy az a jó, ha nem is tudok 8-nál többet csinálni, és a legtöbb gyakorlatnál ez is van. Segítőm nincs, de van, hogy a 7-8. ismétlést már csak szabálytalanul tudom megcsinálni és ez így van jól szerintem. Ha a bukás azt jelenti, hogy az agyam még csinálná de a testem már nem bírja, akkor bukásig nyomom!
Mivel úgy gondoltam, hogy nem vagyok annyira profi, hogy egy 20 perces edzés elég legyen, hozzáadtam egy 3. sorozatot.
A kérdésem lényege nem az volt, hogy vajon középhaladó vagyok-e hanem, hogy megéri-e az általam linkelt edzéstervben lévő ismétlésszámokat betartani, vagy jobban járok-e ha több sorozatot csinálok(esetleg több ismétléssel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!