Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most kezdtem el gyúrni nemrég...

Most kezdtem el gyúrni nemrég és heti 3-szor terembe gyúrok és 4-szer futok kb 30-40 percet hogy leadjak fölösleget. Ezt mennyire csinálom jól és/vagy mi lesz az eredménye?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 22:20
1 2 3
 11/26 Zakathol ***** válasza:

Azt mondtad, hogy zsírt akarsz leadni, akkor meg minek jössz most a tömegnöveléssel?!

Az a baj, hogy a kajád egy hulladék, pláne szálkásításhoz...

(tömegelésnél azért nem futkározunk, mert örülünk, ha be bírunk zabálni annyi kalóriát...Szálkásításkor meg azért futkározunk, hogy minél több kalóriát égessünk el... nem túl bonyolult. :D)

2011. dec. 14. 22:49
 12/26 Zakathol ***** válasza:
Ja értem már mit akarsz...szálkásítani meg tömeget növelni...hát persze... Ha sikerül, akkor szólj az orvostudománynak hogy hülye.
2011. dec. 14. 22:51
 13/26 A kérdező kommentje:
Miért hulladék? nagyrészt rizsből,húsból,gyümölcsből áll,kenyér meg felvágott a gyenge pont ennyi de hát ennyit bírok anyagilag.2 szerintem hülyeség a nagyon kiélezett kaja..nem egy haverom van aki oda se figyel kajára azt mégis szálkás /izmos állat.
2011. dec. 14. 22:53
 14/26 anonim ***** válasza:
Haverod koxol.
2011. dec. 14. 22:54
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem értitek:egy szóval se mondtam hogy kettőt együtt akarom .én egy egyszerű magyar kérdést tettem fel : mi történik ha kondizok 3-szor 2 órát hetente és mellé 4-szer 40 percet futok hetente? ennyi..
2011. dec. 14. 22:54
 16/26 Zakathol ***** válasza:
Mi meg elmondtuk, hogy étrend nélkül semmi. De neked az se jó :)
2011. dec. 14. 22:56
 17/26 A kérdező kommentje:
De ez nem igaz :D 15 évesen 160 centihez voltam 70 kiló és sima bringázástól fogytam 11 kilót pedig ugyanúgy zabáltam nha meg nem hiszem hogy ennyi erőfeszitéstől semmi nem látszana idővel..eddig is itthon gyúrogattam és szartam a kajára meg két évet MMA-am és elég szép darab gyerek lettem.főleg a hátam és mellem dominál.
2011. dec. 14. 22:59
 18/26 Zakathol ***** válasza:

15 évesen b+... Hallottál már arról hogy "fejlődő szervezet"?! Fiatalon még jóhogy fogysz, sokkal nagyobb a szervezet energiaigénye, így adott kajamennyiség mellett ha elkezdesz mozogni akkor persze hogy lefogysz...atyáám rohadtul nem vagy képbe :D

Egy gyönyörű szép kifejlett MMA-ban jártas hímként már eléggé máshogy műxenek ám a dolgok abban a szép nagy mellű testedben...

2011. dec. 14. 23:05
 19/26 A kérdező kommentje:
jó én tudom hogy csak jót akartok,nem azért izélek csak valami fejlődés igyis úgyis történik nem?merthát a súlyokból is nagyobbat tudok már emelni tehát fejlődőm annak ellenére hogy szar a kaja..
2011. dec. 14. 23:08
 20/26 Zakathol ***** válasza:

Az izom egy nagyon cseles dolog ám. Az erő és a tömeg nem feltétlenül jár kéz a kézben.

Hidd el, nem a testépítők a hülyék, hogy tonnaszámra zabálják a húst (jah, ez a sport egy krva drága mulatság, ezt sajna meg kell emészteni), hanem ez egyszerűen így megy.

A növekedés az az izmok edzésre adott "válasza", de elegendő mennyiségű tápanyag nélkül mit épít be? A szervezetnek van egy alapvető energiaigénye ami a működéséhez szükséges. Azért hogy melegen tartsd magad, a hétköznapi izommunkához, légzés, ilyenek... Ezt az energiát mindenféleképpen elhasználod - jóhogy különben meghalnál :D És itt még nincs az a tápanyag mennyiség amit be kéne építeni. Ezért fontos hogy mit eszel...

2011. dec. 14. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!