Mi a véleményetek az étrendemről?
16 vagyok, 2éve kondizok 189 centi, 82 kiló vagyok. Súlyfelesleg nincs rajtam. Az étrendem az alábbi:
7h: 1adag Jumbo
10h: 100g zab, tejben
itt a köztes időben suliban vagyok, sajnos nemtudok komolyabb kaját bevinni, egy halkonzerv néha lemegy, többnyire szendvics...
2h: 200g csirke rizs, tészta
4h: szardínia, halkonzerv 120g és valami nass (kesúdió, mogyoró, dió)
5h: 1adag monster 100
edzés
7h: Jumbo
8h: 100 gramm túró, 100gramm csirkemell 250g joghurt
9h: 5 db tojás
tudom nem a legtökéletesebb, de több mint a semmi nem? milyen fejlődést várhatok hosszútávon? ezt az étrendet szeptember óta betartom. Azelőtt nemigazán figyeltem rá, de fejlődés az volt. Ja és pihenőnapon, az edzés időpontjába még beviszek ugyanúgy 100gramm csirkét, alkalmasint sült tengeri halat. szeptember elején csináltam egy kreatin kúrát, amikor elkezdtem ezt a kaját. eddig fejlődök tőle
Zabpelyhet mondjuk ha nem tejben hanem fehérjével ennéd...
8kor még komplett étkezés kéne, utolsónak meg a túró.
Monster pakra van lóvé de fos jumbot iszol, gratulálok.
Milyen iskola ami 10től 2ig van?
Szerintem is túró menjen utoljára, tojást meg vigyél a "köztes időben". 5 perc alatt kész, és simán megeheted a szünetben.
A többi szerintem jó, de pénzben jobban kijönnél egy fehérjével, azzal akkor ehetnéd a zabpelyhet, jó edzés után dextrózzal, és akár este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!