Milyen küzdősportot ajánlanátok nekem? 21/L
Elég sok stressz ér mostanában és úgy vettem észre,hogy olyan testmozgással amiben küzdeni, ütni , kicsit durvulni lehet az megnyugtat.
Milyen sportot ajánlanátok nekem?
pesti vagy, ez nagy előny.
itt van izé.. franciaa.. igen, savate.
de lehetőséged van komoly harcművészeteket tanulni, lásd Neutronlovag válaszát, illetve én a saját magam által preferált stílust ajánlom Pesten, a Wudang kung-fut. mondjuk nálunk is lehet ütögetni, rugdalni, akár földharcolni, én sok mindenben benne vagyok, de alapvetően 1-1 technikát nézünk, gyakorlunk be, ami általában egy "váratlan" támadás elől ellépés és hatékony ellentámadás. a váratlant azért raktam idézőjelbe, mert bár ez már részlet kérdés, de a váratlan támadás általában betalál, viszont ritkán közelítik meg az embert úgy, hogy teljesen váratlanul meg tudják ütni..
mindegy, tudunk küzdősportolni is, ami a stresszlevezetést illeti. pénteken boxoltunk végig :D
Pesten..a kyokushin karate jó,van 3 dojo is,amit ismerek:
-Budai Harcművész SE-Tigris Dojo,
-Victory
-Kamikaze
Nézz meg edzéseket(ne csak kyo-t,többfélét),úgy tudsz a legjobban dönteni;)
Se a Victory, se a Kamikaze sincs Pesten
A Victory Abonyban van. A Kamikaze meg asszem egerben de abba nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!