Szerintetek ha kondizáskor ammóniát szívok lehet valamilyen bajom tőle?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 21:58
1/10 anonim válasza:
szívj speedet , az tuti biztos siker
2/10 A kérdező kommentje:
kössz xD
2011. dec. 2. 22:10
3/10 anonim válasza:
Tehénistállóban vagy disznóólban edzel, vagy mi a szösz? :)
5/10 anonim válasza:
mark86
Tán' te is a falutok temploma előtti díszjászolba gyurelsz a három kircsivel meg dzsízuszkával?
6/10 anonim válasza:
én egyszer fiatalkoromba' kinyomtam egy ilyen dísz akólba' egy kecske gödölyét, osztá' azzal szériáztam fekve. csak jött a bakkecske és megkergetett, ez volt a kardió.
7/10 A kérdező kommentje:
még ennyi buta/hülye embert....:D
2011. dec. 3. 17:09
8/10 anonim válasza:
Még ilyen hülye kérdést... :)
(Amúgy hülyéknek hülyék, de nem buták.) ;)
Most már tényleg megmondhatnád, hogy miért is kérdezted meg. Nem fogok tudni aludni.:)
(Amúgy sem, de legalább van mire fogni.)
9/10 A kérdező kommentje:
ott volt a konditerembe beleszívtam felpörgetett,de azt mondta az egyik srác hogy káros...
2011. dec. 3. 21:34
10/10 anonim válasza:
még egyszer leírom, hogy az ammónia mérgező. nem káros, mérgező. és mennyiségtől függően igen, lesz bajod tőle. kevéstől nem..
Aczél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!