Ez milyen edzésterv?
hétfő:mell,bicepsz
szerda:váll,láb
péntek:tricepsz, hát
most kezdem el
fehérjeport is szereztem, és próbálok a kajára odafigyelni
miért nem? bocsi még nem vagyok nagyon jártas a témában
mire cseréljem akkor ki?
azért mert a hát az bőven elég egy napra,
tedd át hétfőre a tricepszet és a bicepszel csináld szuperszettben,persze mell maradjon ugyanúgy
ÉN a sztenderd izmokat rakná egy napra.
Egy nagy izom, egy kicsi izom.
Hétfő: Mell Tricepsz. ( a tricepsz a mell sztenderd izma, a mell gyakorlatokban nagyrészt beledolgozik a tricepsz)
Szerda: Hát Bicepsz (a hátnak a bicepsz a sztenderd izma, és beledolgozik a hát gyakorlatokba.)
Péntek: full láb.
Kezdésnek ezt ajánlom, a láb a tested 50 százaléka arra is kell legalább egy különálló nap.
Ha már ezt csinálod pl három hónapig, bevezetheted a négynaposat, és elkezdheted a vállat, és a csuklyás izmot egy különálló napra tenni.
Az alkarra is kéne, de ha a bicepsznél csinálsz kalapács nyomást akkor az kezdetben elég.
03:11 vállat nem írtál és ha te még hát után bírsz bicepszet edzeni akkor az nem is hát edzés volt.
ha hát után én beraknám a bicepszet
1.fél halott lennék és nem is bírnák normális súllyal edzeni
2.még azt a kisebb súlyt is csak rángatnám mert nem bírnám a fáradt hátammal stabilizálni magam még bicepszezek
énis csinálok bicepsz gyakorlatokat hátazás után,nem egy teljes bicepszedzést de pár sorozatot lenyomok.
a láb nem a tested 50%a inkább csak 30% :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!