HEEELP! Honnan tudom eldönteni egy honlap alapján, hogy melyik személyi edző jó, és melyik nem?
Te figyelj már, most az előző válaszomon mi a francot találtál olyan sértőnek? De komolyan.
Pont lesz.rom, ha kimoderáltatsz, de talán van benne némi igazság, ha mégis besértődsz.
Lehet, h Rád férne egy kiadós d.gás - na, persze ha van bárkinek is kedve ehhez a földkerekségen, akkor nem lennél ennyire kibírhatatlanul hisztis liba. (Nekem nem lenne, az tuti.)
mark86
Azt javaslom hagyd rá Cyan! Ez egy kultúrbarbár!
Nem mondtam semmit, amiről döntést tudnál hozni???
Hát mi vagy Te, valami Császárnő, mi meg az alattvalóid?
Megjegyzem: mondtam. Mondtam, h nem kötelező egy bizonyos óraszámot venni egy edzőtől, ahogy azt is, h nézz magadnak netről egy kezdő edzéstervet, kajával együtt és menj el valakihez egy órát edzeni, ahol megmutatja Neked a mithogyant és ellát tanácsokkal.
Aztán ha tetszik, jársz hozzá (ha már mindenképp pátyolgatásra van szükséged.).
Ha meg nem, akkor is tudod mit kell csinálnod és hogyan kell jól, 1-2 hónapot eledzegetsz magadban is. (Ha már 3 hetet töltöttél _csak_ a válaszokra várással, ennyi simán belefér.)
Jah, és nem kéne ovis módon a moderátorok szoknyája mögé bújni ("jajbiztos másnak sem tetszett, amit írtál" és társai). Azt moderálják (ha nem kimondottan k.rvaanyázós), amit jelentenek. Legalább legyél annyira tökös, h felvállalod. (Mondd, hogy nem Te voltál.... Na, nem mintha érdekelne....)
Ne hidd, h ebben a rovatban bárkit is elriaszt a moderátori törlés esélye - még a kitiltásé sem.
Viszont most már komolyan érdekel, h milyen nemű vagy.
(és nem, nem érdekel, ha homár vagy, az sem)
Bár még mindig nem értem, hogy mit picsogsz, mikor a kérdés az volt, h honnan tudod eldönteni, ki a jó és ki nem. És erre elég sokan megírták Neked, hogy :elmész, megnézed és/vagy kipróbálod. Bárki írhat magáról bármit.
B lehetőségként pedig ott van, hogy magadtól csinálsz valamit (végre).
Egyáltalán: minek Neked személyi edző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!