HEEELP! Honnan tudom eldönteni egy honlap alapján, hogy melyik személyi edző jó, és melyik nem?
Olvasol. Megnézed - szimpatikus - elsétálsz - beszélsz vele - szimpatikus - edzel vele.
Nem beszél baromságokat, fejlődsz - maradsz.
Baromságokat beszél, nem vagy elégedett - továbbállsz.
például aki olyanokat ír az oldalán, hogy
"Az átlag edzőterembe járó edzése nem intenzív, inkább pinalegyezésnek hívhatjuk"
"A szabályosságon azonban nem egy könyvben lerajzolt képet kel érteni, az ilyesmi csak iránymutatás (hogy a delikvens mégse a seggébe dugott rúddal akarja a bicepszgyakorlatot végezni)"
az valószínűleg egy segg?
Honnan a gejzírből veszed, h élőben így beszél az edzettjeivel? Linket idenekem. De nyomban. :)
(Amúgy ár és minőség közt - mint az élet több területén is tapasztalhatod - nem feltétlen van kapcsolat.)
A bunkóságról meg annyit, hogy egy olyan edzővel sokkal jobban fogsz fejlődni, aki nem pátyolgat meg megsimizi a fejecskédet, hogy "jól van Jánoska/Klárika, elég lesz az a fél fekvőtámasz a 20 helyett, ne csináld, ha nem bírod" (most csak úgy mondtam valamit), mint aki kőkeményen megmondja, hogy ez-és-ez-és-ez van, amin javítani lehet és kell is, így csináld - és igenis CSINÁLD!
Jah, és nekem max. p.csát mondhatna. :)
(De azt is max. egyszer.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!