HEEELP! Honnan tudom eldönteni egy honlap alapján, hogy melyik személyi edző jó, és melyik nem?
nem, ha arra a sárga oldalra gondolsz, akkor azt például egy retkes nagy parasztnak tartom. Akit én találtam az ez:
Mellesleg nem azt várom, hogy pátyolgasson. Viszont a megalázást nem tűröm el.
Egyébként ha valaki kicsit bunkóbb vagy aggresszívabb az jobban motivál edzésnél pl Thai Boxon eléggé motivál ,hogyha nem csinálom akkor a fejnélküli pö csként megyek haza , mert lerugja a fejem a pic sába .
Sőt van egy rohadtul jó matek tanárom is parázok az óráján ,meg sokszor kb mindenért lecsesz viszont ezáltal annyira motivál ,hogy ne kapjak lecseszést ,hogy sokkal jobb vagyok matekból mint amúgy lennék .Néha jó ha nem pajtásként nézz rád az instructorod .
???
Fogalmam sincs, h ki ez, de hol olvastál ilyesmit (alázós dumákat meg hasonlókat)?
Tök normális gyereknek tűnik, árai sincsenek elszállva.
... Semmi durvát nem láttam. De tényleg.
Szerintem menj nyugodtan hozzá, bár ha már két szó miatt fenntartásaid vannak, talán inkább mégse.
Ha királylány vagy, akit kergettek az asztal körül, ha nem arany kiskanállal ette a desszertet, megha ilyen pasi-f.rkát-szalvétával-fogom-meg típus vagy, akkor lehet, hogy már egyáltalán az edzőtermi edzés sem Neked való.
Valamennyire keménynek kell lenned. Szerintem.
Nem kell 1-1 szón így fennakadni. (élőben mondom, amúgy sem hinném, hogy akár egy erősebb megjegyzése lenne, tök kultúrált gyerek)
Azért vitatkoznék azzal, hogy az ár nem feltétlenül van összefüggésben a minőséggel. olcsó hús, híg lé effektus.
2500 forintért nem éri meg egy képzett edzőnek foglalkozni veled. Ebből 500 az áfa, a maradék fele kb adó (vagy a terem nyúlja le). szerinted egy képzett edző egy ezresért szóba áll veled? ha meg nem fizeti be a közterheket, szerinted mi garantálja, hogy ért is ahhoz, amit csinál? egy 100 órás tanfolyammal már lehetsz testépítő edző. szerinted egyheti tanulás elég ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!