HEEELP! Honnan tudom eldönteni egy honlap alapján, hogy melyik személyi edző jó, és melyik nem?
anyádnak is azt mondod, hogy "punci"? Mellesleg ki mondta, hogy keményebb akarok lenni?? Nem tudom miből gondolja minden jöttment bunkó, hogy majd engem megnevel. Mintha lenne mit, és mintha lenne joga hozzá. Nem tudom miből gondolod, hogy te vitathatod az én szempontjaimat.
Tehát, aki mondod, hogy szerinted 2500 olcsó, akkor azt is mondod, hogy esetleg szar? Csak mert minden izé oda van írva, hogy miket végzett. Meg hogy valami divatiskolában is produkálja magát. Mellesleg itt van egy másik, akit ezen az oldalon ajánlott valaki valakinek: [link] Ez jobb lenne? Csak mert nem sokkal több az ára.
mark86
Ja és abban a pillanatban,ahogy kiírtad a kérdést a válaszolóknak joguk van vitatni bármit,úgyhogy szállj le a "magaslóról" a szempontjaidat meg dugd fel magadnak! ;)
Sok sikert! :)
mark86
őszintén szólva nem jogod van vitatni, hanem lehetőséged, amit viszont le is sz*rok. Ne velem beszéld meg.
másik: Attól, hogy te gyenge jellem vagy, és mindenféle kis agresszorok azonnal lojális szolgát csinálnak belőled, attól még egy olyan ember, aki úgy beszél a többi emberrel, mint ez a Bunny csak egy kis suttyó bunkó marad, mivel nem létezik semmiféle normatív lehetőség a jelenleg érvényes érintkezési rendszerekben arra, hogy ezt megtehesse. Vagyis nem létezik olyan kitétel, amitől ez szalonképessé válhat. Mellesleg még a súlyos ostobasága is átjön, mivel saját bevallása szerint nem válaszol mindenre,aminek az okát jellemző módon "találd ki", de azért arra jó sok időt fordít, hogy egyeseket sértegessen. Biztos azért gyúrta ki magát a csóka, mert félt, hogy egyszercsak összeverik ezzel a gőgös sértő stílussal.
Attól, hogy neked szükséged van apukára, terrorra nevelő, atya stb-re, hogy szétfolyó képlékeny kis személyiségedet valaki kívülről összerendezze, és teremtsen egy rendszert, amiben megfelelve lehet kis mesterséges önbecsülésed, attól még nem mindenki működik így. Itt kettőnk közül te vagy a "nyálas kö@csög", nekem pusztán csak problémáim vannak a fizikumommal.
mark86
Próbáld értelmezni a mondanivalómat,nem rád mondtam,hogy nyálas köcsög. A mondandód többi részét figyelmen kívül hagyom mert a személyiségemről semmit nem tudsz. Sok mindennek lehet engem nevezni,csak szolgalelkűnek nem.
Porig tudnálak 5 mondattal alázni ha akarnálak,de inkább megyek a kislányomhoz.
Szia
(azért az edzőt S.K.-t nézd meg,Bunnyt meg próbáld megérteni,mert az esetek 99%-ban igaza van)
Nekem egy kérdésem van: mi a francért vagy ilyen szinten negatív? Normális kérdésnek indult, aztán mindenkire támadsz, akit kinézel edzők, azoknak is csak a rossz tulajdonságaira koncentrálsz. Hiába írt normálisan 400 oldalt, van 2 számodra erősebb kifejezése, azt emeled ki. Ha valaki olcsó, akkor az már nem jó.
Nem tudom, mik a lelki vonatkozásai a problémádnak, de ebben elég hamar felemésztődsz ám.
Azért remélem megtalálod a számodra megfelelő embert.
Jó edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!