Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » HEEELP! Honnan tudom eldönteni...

HEEELP! Honnan tudom eldönteni egy honlap alapján, hogy melyik személyi edző jó, és melyik nem?

Figyelt kérdés

2011. dec. 1. 19:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
ja hát ha mond valamit és besírsz máris akkor punci vagy . Döntsd el ,hogy keményebb akarsz lenni ,vagy nem de ez kb eléggé a szűz f@sz dugni akar de mégse effektust szüli számunkra sztem .
2011. dec. 7. 21:51
 22/41 A kérdező kommentje:

anyádnak is azt mondod, hogy "punci"? Mellesleg ki mondta, hogy keményebb akarok lenni?? Nem tudom miből gondolja minden jöttment bunkó, hogy majd engem megnevel. Mintha lenne mit, és mintha lenne joga hozzá. Nem tudom miből gondolod, hogy te vitathatod az én szempontjaimat.

Tehát, aki mondod, hogy szerinted 2500 olcsó, akkor azt is mondod, hogy esetleg szar? Csak mert minden izé oda van írva, hogy miket végzett. Meg hogy valami divatiskolában is produkálja magát. Mellesleg itt van egy másik, akit ezen az oldalon ajánlott valaki valakinek: [link] Ez jobb lenne? Csak mert nem sokkal több az ára.

2011. dec. 7. 22:03
 23/41 anonim ***** válasza:

mark86

Ja és abban a pillanatban,ahogy kiírtad a kérdést a válaszolóknak joguk van vitatni bármit,úgyhogy szállj le a "magaslóról" a szempontjaidat meg dugd fel magadnak! ;)

Sok sikert! :)

2011. dec. 18. 21:57
 24/41 anonim ***** válasza:
HEEELP! egyébként ezt a 13 éves kis pö csök szokták írni , hogy heeelp jó sok-e vel . Van még mit tanulnod látszik mennyire tapasztalatlan vagy
2011. dec. 18. 22:02
 25/41 A kérdező kommentje:

mark86

őszintén szólva nem jogod van vitatni, hanem lehetőséged, amit viszont le is sz*rok. Ne velem beszéld meg.

másik: Attól, hogy te gyenge jellem vagy, és mindenféle kis agresszorok azonnal lojális szolgát csinálnak belőled, attól még egy olyan ember, aki úgy beszél a többi emberrel, mint ez a Bunny csak egy kis suttyó bunkó marad, mivel nem létezik semmiféle normatív lehetőség a jelenleg érvényes érintkezési rendszerekben arra, hogy ezt megtehesse. Vagyis nem létezik olyan kitétel, amitől ez szalonképessé válhat. Mellesleg még a súlyos ostobasága is átjön, mivel saját bevallása szerint nem válaszol mindenre,aminek az okát jellemző módon "találd ki", de azért arra jó sok időt fordít, hogy egyeseket sértegessen. Biztos azért gyúrta ki magát a csóka, mert félt, hogy egyszercsak összeverik ezzel a gőgös sértő stílussal.

Attól, hogy neked szükséged van apukára, terrorra nevelő, atya stb-re, hogy szétfolyó képlékeny kis személyiségedet valaki kívülről összerendezze, és teremtsen egy rendszert, amiben megfelelve lehet kis mesterséges önbecsülésed, attól még nem mindenki működik így. Itt kettőnk közül te vagy a "nyálas kö@csög", nekem pusztán csak problémáim vannak a fizikumommal.

2011. dec. 18. 22:25
 26/41 A kérdező kommentje:
25-ös, valóban, viszont mégis ide evett a fene téged is. Tehát a célnak megfelel
2011. dec. 18. 22:26
 27/41 anonim ***** válasza:

mark86

Próbáld értelmezni a mondanivalómat,nem rád mondtam,hogy nyálas köcsög. A mondandód többi részét figyelmen kívül hagyom mert a személyiségemről semmit nem tudsz. Sok mindennek lehet engem nevezni,csak szolgalelkűnek nem.

Porig tudnálak 5 mondattal alázni ha akarnálak,de inkább megyek a kislányomhoz.

Szia

(azért az edzőt S.K.-t nézd meg,Bunnyt meg próbáld megérteni,mert az esetek 99%-ban igaza van)

2011. dec. 18. 22:36
 28/41 A kérdező kommentje:
túl sokat képzelsz magadról, mellesleg irreleváns, hogy igaza van-e, ugyanis (ismétlés:) nincs olyan normatív lehetőség a jelenleg érvényes érintkezési kultúrában, amitől ez a stílus megengedett.
2011. dec. 18. 22:45
 29/41 anonim ***** válasza:

Nekem egy kérdésem van: mi a francért vagy ilyen szinten negatív? Normális kérdésnek indult, aztán mindenkire támadsz, akit kinézel edzők, azoknak is csak a rossz tulajdonságaira koncentrálsz. Hiába írt normálisan 400 oldalt, van 2 számodra erősebb kifejezése, azt emeled ki. Ha valaki olcsó, akkor az már nem jó.

Nem tudom, mik a lelki vonatkozásai a problémádnak, de ebben elég hamar felemésztődsz ám.

Azért remélem megtalálod a számodra megfelelő embert.

Jó edzést!

2011. dec. 19. 10:01
 30/41 A kérdező kommentje:
nagyjából arra irányult a kérdés, hogy akik tapasztaltabbak nálam, azok mit gondolnak erről a kettőről, akiket ide betettem, mégpedig a használhatóság szempontjából. Ehhez képest a kérdésre a válasz egyáltalán nem hangzott el senkitől, ellenben kibontakozott egy szétfolyt pofázás arról, hogy tulajdonképpen nekem alázatosan meg lojálisan kell viselkednem meg minden előtt meg kell hajolnom, pedig mindez csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet pontosan azokról a buktatókról, amikbe belefuthatok és számomra nem előnyösek. Éppen ezért én erre nem vagyok hajlandó. Én itt abban kértem segítséget, hogy hogyan találjak személyi edzőt, és annyi kikötésem volt, hogy ne legyen ostoba autoriter bunkó, mert az engem akadályoz a dolgom végzésében. A néhány értékelhető válasz pedig nem volt túl kritikus túl megengedő és semmitmondó volt, Nekem meg nem erre van szükségem, mivel ha elmegyek egy ilyenhez, akkor legalább egy hónapra hozzá vagyok láncolva a mittoménmilyen bérletek miatt, ami meg bőven elég arra, hogy lebeszéljen az egész projektről.
2011. dec. 20. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!