93Mumus kérdése:
Hogyan kell a Zászlóra (Human flag) edzeni?
Figyelt kérdés
Az elméleti rész megvan, tudom hogyan kell tartani a kezeket meg a vállat, csak nem bírom megtartani a lábaimat. Gondolom többek között az oldalsó hasimot kellene erősíteni, de nem tudom h milyen gyakorlattal tudnám ezt elérni.
erre gondolok: [link]
2011. dec. 1. 15:06
1/6 lulu77 válasza:
Keress rá neten a Convict Conditioning 2-re, le lehet tölteni pdf-be, és ott van egy asszem 6 lépcsős módszer ami megtanít rá. ;)
2/6 anonim válasza:
Már, ha tudsz angolul, ha nem akkor várnod kell március-áprilisig, de ajánlom, hogy tanulj meg a szakirodalom legnagyobb része angol.
3/6 A kérdező kommentje:
nem karok ennyire belemerülni a témába, csak néhány oldalsó hasizomfejlesztő gyarkorlatra vagyok kiváncsi, amit itthon tudok szabadidőmbe csináni
2011. dec. 1. 15:51
4/6 lulu77 válasza:
Hát ez egy eszméletlenül nehéz gyakorlat, amihez nem csak oldalsó hasizom kell.. Szóval ezt nem tudod úgy megtanulni, hogy 2 hét alatt menni fog.. Olvass csak utána, nem veszíthetsz semmit. Vagy akkor ne tanuld meg.. A te döntésed. :D
5/6 anonim válasza:
megfogod a rudat két kézzel, szorosan a rúd mellé állsz, és azt mondod: NEM FÚJ A SZÉL!! mert az zászló ugye csak szélben...
6/6 anonim válasza:
Szevasz!Nekem megy és én úgy edzettem rá, hogy rengeteget kell szélesben húzódzkodnod "elé-mögé" , guggolnod is kell és ami nagyon fontos , hogy a lábadat emelgetned kell . Lógsz majd a fejedhez kell emelned és vissza majd újra fel ...
számos gyakorlat van még de sajnos azt nem tudom leírni csak mutatni . Hajrá jó edzést! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!