Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Serdülő kori önbizalomhiány,...

Serdülő kori önbizalomhiány, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fiatal korom ellenére csúnyának érzem magam! Heti 2 edzésem van 156cm 43kg vagyok! Kövér vagyok?! Nagyon csúnyánbak érzem magam és azt hiszem mindenki jobb nálam....

Szeretnék vékonyabbnak tünni hogy legalább a testemben jól érezzem magam! A környezetemben van több ember akikre hasonlítnani szeretnék, idősebbek nálam ennek ellenére már most látom hogy nem olyan a testalkatom mint nekik! Azt mondta egy-két ember hogy szép vagyok! Én nem érzem így! Ducinak érzem magam pedig azt mondják vékony vagyk! Mit tegyek hogy jobban érezzem maga? Vagy ez csak serdülőkorrral jár?

:'(

12/l

2011. nov. 27. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hogy mondtad Aczél?? :D

Nem tudtam, h ilyen szavak is léteznek a szótáradban. :D

2011. nov. 27. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:

ez nálam majdnem olyan mint az "I like elbows!"

néha keverem is a kettőt, egyszer ezt mondom (és könyökölök egyet) egyszer pedig a másikat (és szintén BANG!).

2011. nov. 27. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem a serdülőkorral jár, csak simán nőből vagy. Összevissza gondolsz baromságokat.
2011. nov. 27. 23:28
 14/17 dirtboy ***** válasza:

meg kérném azt az illetőt aki lepontozta a válaszom hogy legyen szíves válaszolni rá /lehet privátban is/ hogy mi volt a baj az én válaszommal.

nem csinálnék ebből ügyet csak látom hogy más is írta azt amit én és más nincs lepontozva,ezért gondolom hogy velem van baja az illetőnek.

várom üzenetét.

bocsi kérdező az off ért.

2011. nov. 28. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel leány vagy.

Kick-Box + Judo. (egyszerre a kettő)

2 év múlva lesz önbizalmad, ne aggódj!

Ha valamelyik Barbie babának öltözött plázacica osztálytársnőd azt fogja mondani, hogy csúnya vagy, akkor oda mész, ököllel adsz neki egy egyenest a szeme alá, majd állba térdeled, utána földhöz vágod!

És akkor nyugadtan megkérdezheted tőle, hogy:

"Na kisanyám ki is a csúnya?! Most nézz tükörbe fogatlan p*csa!"

Ennél jobb önbizalom nem kell! :D

Késes Krisz

2011. nov. 28. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:
azt adom, Krisszel egyetértek.
2011. nov. 28. 16:31
 17/17 A kérdező kommentje:
krisz ez nagyon jó!!!:D
2011. nov. 28. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!