Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Serdülő kori önbizalomhiány,...

Serdülő kori önbizalomhiány, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fiatal korom ellenére csúnyának érzem magam! Heti 2 edzésem van 156cm 43kg vagyok! Kövér vagyok?! Nagyon csúnyánbak érzem magam és azt hiszem mindenki jobb nálam....

Szeretnék vékonyabbnak tünni hogy legalább a testemben jól érezzem magam! A környezetemben van több ember akikre hasonlítnani szeretnék, idősebbek nálam ennek ellenére már most látom hogy nem olyan a testalkatom mint nekik! Azt mondta egy-két ember hogy szép vagyok! Én nem érzem így! Ducinak érzem magam pedig azt mondják vékony vagyk! Mit tegyek hogy jobban érezzem maga? Vagy ez csak serdülőkorrral jár?

:'(

12/l

2011. nov. 27. 20:34
1 2
 1/17 dirtboy ***** válasza:
88%

egyáltalán nem vagy kövér.

hogy ezt látatlanban honnan tudom?

a magasságod hoz képest 43kiló-val nem lehetsz kövér.

majd remélhetőleg ki növöd ezt a testképzavart.

2011. nov. 27. 20:37
 2/17 anonim ***** válasza:
Figyelj nem vagy kövér. 156 cm-hez a 43 kg már kevésnek is mondható. Hiába érzed magad kövérnek, a számok nem hazudnak SOHA. Am remélem nem hánytatod magad, meg hasonlók:)
2011. nov. 27. 20:40
 3/17 anonim válasza:
Szép vagy, csinos vagy!-mondják, higgy nekik! Az étkezésedre figyelj és nagyon helyes, hogy sportolsz! Az aggodalmaid a serdülőkor velejárói.
2011. nov. 27. 20:44
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Annak ellenére hogy edzésre járok mégis úgy érzem hogy nem mozgok semmit és csak csokit eszem.... Pedig próbálok figyelni az egészséges táplálkozásra.

2011. nov. 27. 20:53
 5/17 anonim ***** válasza:

Tuti nem vagy csúnya és tuti nagyon jó alakod van, teljesen felesleges ezen aggódni! Ne akarj másokra hasonlítani, már az írásodból látszik, hogy te nagyon nagyon sok embernél értelmesebb és jobb vagy. Legyél önmagad.

Amúgy étkezz egészségesen, sportolj sokat, tanuld meg amit kell, ja és találj magadnak valami hobbit amit szívesen csinálsz, és ami leköt.

2011. nov. 27. 21:02
 6/17 anonim válasza:
otthon is tornázz akkor, ha így érzed, és hidd el a csokoládé nem csak Gombóc Artúr kedvence.
2011. nov. 27. 21:06
 7/17 anonim ***** válasza:

Akkor a hiba tényleg a Te készülékedben van. ;)

(de csak a fejedben persze)

A csoki meg külön jót tesz a hormonjaidnak, ha rossz kedved van. :)

És persze, hogy nem olyan a testalkatod, mint másoknak - pláne idősebbeknek, hiszen minden ember más. Te még csak most alakulsz.

Sportolj sokat, mint eddig, egyél finomakat és hidd el, hogy csinos csajszi vagy - és maradsz is. Kitartás! :)

(Aki meg mást mond, az tehet egy szívességet.) ;)

(vagy többet is)

2011. nov. 27. 21:20
 8/17 anonim ***** válasza:
önbizalom -> kezdj el harcművészkedni.
2011. nov. 27. 21:38
 9/17 A kérdező kommentje:
Aerobikozok, és köszönöm a biztatásokat! :)
2011. nov. 27. 22:28
 10/17 anonim ***** válasza:
annak egy incurka-muncurit kisebb hatása van a lélekre.
2011. nov. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!