Miért nem fejlődik a karom másfél év eddzés után se?
Figyelt kérdés
Másfél éve eddzek és látványosan fejlődtem mindenbe még a karizmaim is fejlődtek de méretre semmit nem nőtt szinte az egész karom.Elég aránytalan vagyok így és azt is mondják hogy már hülyén nézek ki..Pár hónapja elkezdtem hetente 2x eddzeni bicepszre és tricepszre hétfőn 4-4 gyakorlat mind a kettőre + csütörtökön 2-2 gyakorlat.Ez se változtat sokat és pénzem viszont nincs betartani az étrendem mindig.Vitamint szedek mindig az annyira nem drága, de tömegnövelőt csak amikor van rá pénzem.Jumbo jött be nekem a legjobban attól sok kg jön rám meg szépen fejlődök tőle de 20 nap alatt elfogy 4,4 kg és nincs havonta rá pénzem max 3-4 havonta..Arra gondoltam hogy mivel a kar 62 óra alatt regenerálódik ezért hétfői kar eddzés után tudnék inni még kedden és szerdán + még ezeken napokon aminosavat is szednék ezekenek napokon + kar eddzések előtt hot bloodot és az összes pénzem erre szánnám.Így pont ki jönne hosszú távon.Szerintetek?2011. nov. 14. 18:06
11/11 A kérdező kommentje:
gary 16 megkérdezhetem mennyi idős vagy?
2011. nov. 15. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!