Miért nem fejlődik a karom másfél év eddzés után se?
reggel egyél zabot,edzés után pedig igyál dextrózt,priteinnel.
napközben rengeteg rizs.
nemrég elemeztem a jumbot most nem teszem meg megint de simán összetudod rakni és olcsóbban kijössz.
hot blood nem kell,azt írtad nincs sok pénzed akkor meg minek vennéd a drága vért.
aminosav szintén felesleges,aminosav tabletta nem más mint 100% protein por össze préselve.
folyadékban is felesleges,az aminosavak nem mások mint a fehérjék építő kövei.
ha veszel protein abban ugyan úgy benne vannak az aminosavak,némelyik dobozon látható is a termékben lévő fehérje aminosav tartalma.
35 ötös a karod
Én féléve kesztem és 36 os
Szerintem nem szabályosan csinálod
Az eddzés tervet honnan szeted le
személyi eddző mutatta a gyakorlatokat és rendesen bedurranok komolyan veszem a kar eddzését
Egyébként amit írt valamelyikőtök rizs,zab az jó dolog de a karom fejlődéséhez valami extrém dolog kéne mert nagyon szarul fejlődik
extrém dolog?
szerinted a jumboban mi az extrém?semmi extrém nincs benne.
rengeteg szénhidrát és 50g protein ennyi nincs benne semmi extra.
ch tartalma
palatinose: ritka anyag mint a fehér zorró de semmi extra,elnyújtott felszívódású szénhidrát kb.mint a zab
dextróz: mint írtam is,külön is kapni 2kiló 990ftba kerül
vitargo: az egyetlen királyság a jumboban viszont nagyon pici menyiségben van benne az is biztos,azért rakták bele mert így rá lehet mondani hogy van benne vitargo
maltodextrin: olyan mint a dextróz csak gagyibb viszont drágább
fruktóz:haszontalan sza r,testépítőknek nem jó
zab: mint írtam is,remélem vágod hogy boltokban is árulják
ennyi a ch tartalma,semmi extra
protein tartalom ami jó benne de csak azért nem érdemes megvenni a jumbot,azt is kapni külön ugyebár,protein készítmény néven, millió közül lehet választani.
2,5 adag még mindig jóval olcsóbb mint a jumboból 1adag.
edzés után benyomsz egy tejsavót ami 100valahány forint plusz dextróz ami eszméletlenül olcsó.
a nap több részében nem kell tejsavó elég a kevert ,abból pedig jó a power protein amiből 25g protein kerül 67ft ba.
ezen kívül még reggel zabot eszel és kész,ahhoz pedig power szintén.
de nekem mindegy, ha neked jó a 600ft azért a ch ért és 50g proteinért akkor csak vegyed nem szólok bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!