Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fejlődik a karom...

Miért nem fejlődik a karom másfél év eddzés után se?

Figyelt kérdés
Másfél éve eddzek és látványosan fejlődtem mindenbe még a karizmaim is fejlődtek de méretre semmit nem nőtt szinte az egész karom.Elég aránytalan vagyok így és azt is mondják hogy már hülyén nézek ki..Pár hónapja elkezdtem hetente 2x eddzeni bicepszre és tricepszre hétfőn 4-4 gyakorlat mind a kettőre + csütörtökön 2-2 gyakorlat.Ez se változtat sokat és pénzem viszont nincs betartani az étrendem mindig.Vitamint szedek mindig az annyira nem drága, de tömegnövelőt csak amikor van rá pénzem.Jumbo jött be nekem a legjobban attól sok kg jön rám meg szépen fejlődök tőle de 20 nap alatt elfogy 4,4 kg és nincs havonta rá pénzem max 3-4 havonta..Arra gondoltam hogy mivel a kar 62 óra alatt regenerálódik ezért hétfői kar eddzés után tudnék inni még kedden és szerdán + még ezeken napokon aminosavat is szednék ezekenek napokon + kar eddzések előtt hot bloodot és az összes pénzem erre szánnám.Így pont ki jönne hosszú távon.Szerintetek?
2011. nov. 14. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kép?
2011. nov. 14. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:
úgy vélem hogy még ráérek ilyen képet csinálni:)) de vagy 34-35ös karhoz kb 110es mellkas
2011. nov. 14. 18:24
 3/11 dirtboy ***** válasza:

reggel egyél zabot,edzés után pedig igyál dextrózt,priteinnel.

napközben rengeteg rizs.

nemrég elemeztem a jumbot most nem teszem meg megint de simán összetudod rakni és olcsóbban kijössz.

hot blood nem kell,azt írtad nincs sok pénzed akkor meg minek vennéd a drága vért.

aminosav szintén felesleges,aminosav tabletta nem más mint 100% protein por össze préselve.

folyadékban is felesleges,az aminosavak nem mások mint a fehérjék építő kövei.

ha veszel protein abban ugyan úgy benne vannak az aminosavak,némelyik dobozon látható is a termékben lévő fehérje aminosav tartalma.

2011. nov. 14. 18:33
 4/11 anonim ***** válasza:

35 ötös a karod

Én féléve kesztem és 36 os

2011. nov. 14. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:

a karom

32 volt és most 36

2011. nov. 14. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szabályosan csinálod

Az eddzés tervet honnan szeted le

2011. nov. 14. 18:47
 7/11 A kérdező kommentje:

személyi eddző mutatta a gyakorlatokat és rendesen bedurranok komolyan veszem a kar eddzését

Egyébként amit írt valamelyikőtök rizs,zab az jó dolog de a karom fejlődéséhez valami extrém dolog kéne mert nagyon szarul fejlődik

2011. nov. 14. 19:26
 8/11 dirtboy ***** válasza:

extrém dolog?

szerinted a jumboban mi az extrém?semmi extrém nincs benne.

rengeteg szénhidrát és 50g protein ennyi nincs benne semmi extra.

ch tartalma

palatinose: ritka anyag mint a fehér zorró de semmi extra,elnyújtott felszívódású szénhidrát kb.mint a zab

dextróz: mint írtam is,külön is kapni 2kiló 990ftba kerül

vitargo: az egyetlen királyság a jumboban viszont nagyon pici menyiségben van benne az is biztos,azért rakták bele mert így rá lehet mondani hogy van benne vitargo

maltodextrin: olyan mint a dextróz csak gagyibb viszont drágább

fruktóz:haszontalan sza r,testépítőknek nem jó

zab: mint írtam is,remélem vágod hogy boltokban is árulják

ennyi a ch tartalma,semmi extra

protein tartalom ami jó benne de csak azért nem érdemes megvenni a jumbot,azt is kapni külön ugyebár,protein készítmény néven, millió közül lehet választani.

2011. nov. 14. 19:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Fehérjét is toltam már de abból pedig kell 2,5 adag hogy annyi fehérje legyen benne mint jumboba szóval azis hamar elfogy ráadásul ch sincs benne
2011. nov. 14. 20:24
 10/11 dirtboy ***** válasza:

2,5 adag még mindig jóval olcsóbb mint a jumboból 1adag.

edzés után benyomsz egy tejsavót ami 100valahány forint plusz dextróz ami eszméletlenül olcsó.

a nap több részében nem kell tejsavó elég a kevert ,abból pedig jó a power protein amiből 25g protein kerül 67ft ba.

ezen kívül még reggel zabot eszel és kész,ahhoz pedig power szintén.

de nekem mindegy, ha neked jó a 600ft azért a ch ért és 50g proteinért akkor csak vegyed nem szólok bele többet.

2011. nov. 14. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!