olyan pezsgőtablettát meg nem láttam, ami modern vizsgálatok során megállapított MAGASABB vitamin igényt kielégítené! ettől még lehet hogy van, de nem véletlen ha megnézel (egyszerűség kedvéért) egy scitec multi pro összetételét, abban azért van anyag. a pezsgőtabi gondolom jó két darab paradicsom helyett így mennyiségre, de az tényleg nem egy nagy vitamin forrás, legalábbis ha 1 darabot iszol belőle, és nem napi 1 dobozzal :)
2011. nov. 10. 09:14
22/28 A kérdező kommentje:
hasra hál'istennek nem kell edzenem, mert kockás hassal születtem. soha nem edzettem rá de valamiért mégis négyzetrácsos :O nah mindegy. ezek mind szép és jó dolgok amit írtok, meg elismerem hogy rendesen összerakott étrenddel sokkal nagyobb fejlődést érnék el, de mindezeket nagyon nehéz betartani ha az ember dolgozik, meg mellette tanulnia is kell. melóhelyen nem mondhatom azt hogy, bocs főnök, de most hazaugrok mert meg kéne ennek egy mázsa pulykamellet. szóval ezek így elméletben mind nagyon szép dolgok, csak gondoljatok bele abba is hogy az én esetemben ezt gyakorlatilag kivitelezni szinte lehetetlen. :(
23/28 A kérdező kommentje:
dirtyboy: az általad leírt edzésterv már rohadtul szét van szedve, de tetszik, és ezzel kapcsolatban csak annyit akarok kérdezni hogy úgy nem lenne jó ha ezt az 5 napot ismételném mindig pihenés nélkül? szóval minden nap edzenék az akkor következő izomcsoportra? azért kérdezem mert mint írtam rohadtul pörgök, és le kell terhelnem magam ahhoz hogy aludni tudjak :S ha mondjuk 2-3 napig nem megyek kondiba akkor éjszaka csak forgolódok, és nem tudom kipihenni magam. saját magamból kiindulva nem értem hogy lehetnek olyan emberek akik egész nap tv-t lesnek meg stb... meg is bolondulnék :|
jó az, így is több pihenés jut egy megedzett izomcsoportodnak, és tudnak majd fejlődni.
munkahelyre meg vigyél kaját. én van hogy úgy indulok el reggel, hogy bedobok fél kiló rozskenyeret, húst ami van lehetőleg csirke.. vagy ami állat van, zöldség aztán gyerünk. ha van idő (mégpedig egyetemen is van szünetem) eszem. így szépen egész nap egyenletesen van tápanyagforrásom, jobb esetben.
2011. nov. 10. 09:43
az a lényege az osztott edzéstervnek hogy szét van szedve.
nem jó ha folyamatosan csinálod,kell a pihenés nincs mese.
nem tudom mitől pörögsz de koffeint azért ne igyál.
2011. nov. 10. 10:03
26/28 A kérdező kommentje:
akkod dobjak be valami állatot a tatyómba mielőtt elindulok dolgozni ? :D:D:D ezen de jót nevettem :D bedobom nagyanyámat :O elég nagy állat -.- nem amúgy... rendben, megfogadom a tanácsot miszerint jobban szét kell szedni az edzéstervet. kipróbálom, annyit megér, és ha egy hónap múlva se látszik semmi akkor majd kiírok egy újabb kérdést hogy Aczél, és Dirtyboy tanácsai nem váltak be, mit tanácsoltok ? :D amúgy én se tudom mi az istentől pörgök, de nem kávézom, energiaitalt is nagy ívből kerülöm. semmit nem iszok ami pörgetne. :/
tedd ezt, de nagyanyádat kíméld, ha másért nem, akkor azért mert meg tudja neked sütni az állatokat.
a másik, hogy azt is írd ki, hogy nem nézted meg pontosan mennyit ettél, mert Dirtboy ezt is tanácsolta, ha jól sejtem, és én is okkal linkeltem a 4000+ kilikalóriás étrendmintát :D
2011. nov. 10. 15:30
GreenTea
Allergiára véletlenül nem szedsz Epherit tablettát? :D
2011. nov. 11. 00:07
Kapcsolódó kérdések: