Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy az istenbe hízzak?

Hogy az istenbe hízzak?

Figyelt kérdés
konditerembe járok, és mindenki azt mondja hogy nagyon intenzív és jó tömegelő edzéstervem van, nincs vele semmi baj, eszek annyit mint egy rinocérosz és mégsem hízok semennyit. Szálkásodom, nem pedig növök. Ne jöjjön senki azzal hogy ez genetika, mert láttam már pálcikaembert akiből fél év alatt kigyúrt dög lett. Én nem akarok nagyon nagy lenni (177 magas vok és 71kg) csak szeretném eredményesnek látni a kondi edzéseket :(
2011. nov. 9. 12:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én így ránézésre nem eszek ennyit. 4800 kcal nagyon durva lenne egy 71 kg-s gyereknek :D szerintem bele is döglenék ha ennyit megennék egy nap, de szerintem 3000 kalória felett bejuttatok naponta. azért szedtem szét az edzéstervet két napra, mert mint mondtad nagyon intenzíven edzek (ezen nem is akarok változtatni). A nap: láb (gyilkos), bicpesz és váll. ezen a napon a láb edzés totál kicsinál :D a B nap: mell tricepsz és ennyi. de mindkettőre keményen edzek itt is.
2011. nov. 9. 13:28
 12/28 anonim ***** válasza:
En ugyan igy vagyok...en is kivancsi vagyok mi az a CH,es hogy kell adagolni???
2011. nov. 9. 13:33
 13/28 anonim ***** válasza:
ezt nem írtam? szénhidrát, az egyik makro tápanyag, illetve fő energiahordozó.
2011. nov. 9. 13:41
 14/28 A kérdező kommentje:
ha 71 kg vagyok szerintetek jó ha fekvenyomásnál 75-el szériázok (3x8) vagy ez elég gyenge ? :( szűk nyomás pedig (4x8) 62.5 kg
2011. nov. 9. 13:42
 15/28 dirtboy ***** válasza:

/ha 71 kg vagyok szerintetek jó ha fekvenyomásnál 75-el szériázok (3x8) vagy ez elég gyenge ? :( szűk nyomás pedig (4x8) 62.5 kg/

ez mégis mit számít mikor izomépítésről van szó?semmit

ne azzal foglalkozz hogy milyen eredmény,az eredményt neked a tükör mutatja nem a kinyomott kilók.

2011. nov. 9. 14:48
 16/28 A kérdező kommentje:
hát jó, csak tudni akartam hogy testsúlyomhoz képest erőbe hogy állok:/
2011. nov. 9. 14:51
 17/28 dirtboy ***** válasza:

/Én ugyan így vagyok, én is kíváncsi vagyok mi az a CH,és hogy kell adagolni???/

szénhidrát a ch.

adagolni reggeltől estig kell,északára már nem kell enni ch-t csak lassú felszívódású proteint.

reggel elkészítheted az előírt mennyiségű ch-t és szépen szétrakod a kajálásokhoz.

így egyszerű.

2011. nov. 9. 14:55
 18/28 anonim ***** válasza:

GreenTea

Gyorsan végig olvastam az egészet és van pár észrevételem.

Amit leírtál, hogy mit eszel egy nap, az lehet hogy soknak tűnik, főleg ahogy írtad magadhoz képest, de egyébként egyáltalán nem sok és még csak nem is a legjobb. Gondolok itt a szendvicsre, csokira, az ebédre, ami sok, de nem tudni hogy mi és mennyi.

Összességében ha meg is eszed azt a 3000kcal-t, akkor sem a legjobb forrásokból teszed.

Jumbo, Volumass 35 nem pótolja az étrendet, ezért nem használt semmit.

Edzés: Azt írtad hogy A és B napod van és 6x edzel egy héten? Két napos edzéstervvel az nem hogy sok, hanem már beteges :D Ha tényleg kemények az edzések, akkor jó eséllyel pályázol a túledzésre. Regenerálódásról biztos hallottál már. Na ez nálad nincs ha így csinálod.

Írtál pár tápkieget, de vitamint pl nem láttam. Ez is nagyon fontos lenne. Ha van akkor nem szóltam.

Én betudnám ezeknek a hibáknak, hogy nem fejlődsz, de ettől függetlenül akár pajzsmirigy problémád is lehet, bár azért talán nincs.

2011. nov. 9. 15:44
 19/28 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem sok időt (semmit) hagyok a regenerálódásra, de akkor hogy kellene menni edzenem hogy jól is érezzem magam ? vitaminokat amúgy eszek, pezsgőtabletta formájában, meg szedek D vitamint, meg hát elég sok gyümölcsöt eszek :/
2011. nov. 10. 08:33
 20/28 dirtboy ***** válasza:

állj rá az osztott edzéstervre,heti 5edzéssel pl.

1nap tricepsz-bicepsz

2nap váll-has

3nam mell

4nap láb

5nap hát

pihenőt be rakhatod a napok közé ahová akarod

2011. nov. 10. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!