Melyik a legkomplexebb otthoni kondigép a földön? Pl a bowflex? Vagy valami más?
szerintem a legjobb egy multifunkciós fekpad,kézi súlyzókkal és különböző rudakkal.
meg ami még fontos de azt lehet házilag csinálni,egy guggoló állvány.
én ilyenre gondoltam [link]
vagy esetleg külön venni egy kábeleset meg egy jó fekpadot úgy még tán olcsóbb is mint így.
ezek elég drágák és még akkor a rúd meg a súlyok még hozzá jönnek.
szerintem maradj egy sima kábelesnél ami olyan 70-80ért már van jó.
meg egy jó fekpadott nézzél még.
ezzel a kettővel szinte mindet meg lehet edzeni nem gyengén.
össze csukhatósat még nem is láttam,nem is bír szerintem sok terhet egy olyan.
tényleg nagyon kicsi a hely.
szerintem egy sima fekpadot vegyél ami nem nagy méretű,a villája se legyen széles mert arra nem jó csak a nagy rúd viszont a nagy rúd meg nem lenne jó neked.
a kis fekpadot meg kell erősíteni majd hogy strapa bíró legyen mert gyárilag csak 100kilóig bírnak,viszont egy kis geometriai ismeretekkel pár kis áthidalóval meglehet erősíteni.
a lábnyújtót szintén meg kell erősíteni.
a lábnyújtó helyére tudsz venni vagy csináltatni vagy csinálni egy scott padot.
azt csak bele kell rakni a szelvénybe úgy mint a lábnyújtót és máris ott a scott pad,hameg nem kell akkor meg csak kiveszed és ott a sima fekpad.
guggoló állvány elkészítése is pofon egyszerű,úgy csináld hogy külön álló legyen és akkor tudod rakosgatni simán,ha ép nem lábazol akkor arrébb teszed és máris elférsz.
ehhez a felszereléshez már csak súlyok kellenek,egy jó egyenes rúd /180cm-eset ajánlom, nekem is az van/
egy francia rúd kell.
és két szerelhető kézi súlyzó.
esetleg egy fogantyút csinálhatsz hátnapon a T-rudas evezéshez,én is fogantyúval csinálom és nagyon jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!