Egy ilyen kondigép mire jó?
Egy ilyen kondigép van a falunk konditermébe, ami úgy jó. A többi az futó, bicikli, meg taposó.
2 éve nyarán jártam le a konditerembe az egyik barátommal, ő gyúrt már régebb óta, és mondta, hogy mit csináljak, meg minden... Én a nyár végén abbahagytam, mert nem volt kivel járni. De most eltökéltem, hogy elkezdem, és nem fogom abbahagyni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez a gép segítségével tudok fejlődni rendesen? Ha valaki le tudná nekem esetleg írni a gyakorlatokat, hogy mit mivel fejlesztek, azért nagyon hálás lennék.
valameddig jó a gép mármint izom mennyiségileg de nem leszel tőle phil heath az biztos.
nem ártana abba a kondi terembe egy pár komolyabb pad meg szabad súlyok,azzal többre lehet vinni.
a haveroddal mi újságvan? mért nem mutatja meg a gyakorlatokat vagy elmondaná az edzéstervét legalább.
ja és tömegnövelő étrend nélkül ne számíts sokra.
remélem azt már néztél magadnak.
Haverral már nem találkozok, elköltözött, azért tettem fel a kérdést.
Étrendet már néztem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!