Hogyan kezdjem el az edzést, hogy 30 mp alatt 31 fekvőtámaszt tudjak csinálni? 14/Lány
Rendészeti Szakközép Iskolába szeretnék menni, és a felvételihez kell a fekvőtámasz. Nos ez nekem nem nagyon megy. Most 30 mp alatt nagyon nehezen 17 et tudok megcsinálni. És hogyha ezt most pontoznánk (a felvételin is) 2 pontot kapnék, csak a fekvőtámaszra. Akkor ott van még a felülés. Abból 28 at kellene csinálni az 5 ponthoz, de én csak 19et tudok. (Úgyhogy az megint 2 pontot érne) szóval már fel sem vennének. (amúgy 80 % ban a tesi felvételi számít) Nagyon szeretnék ide bekerülni, és amúgy tesiből is jó vagyok, és imádok is mozogni. Hogyan gyakoroljam ezeket, hogy jobban menjen? Először mennyit csináljak meg, aztán utána megint mennyit? Segítsetek! Ja, meg még így mellékesen, tudjátok mi az az inga futás? 4x10métert 9,8 mp alatt kellene lefutni az 5 ponthoz.
Normális válaszokat kérek!
fekvőtámasz mivel saját súlyoddal történik az edzés minden nap végezhető, nem lesz tőle semmi bajod
maximum ha érzed hogy nem jó akkor beiktatsz egy pihenőnapot.
másrészt mivel az állóképesség növelése a cél, az étrend sok szénhidrátot tartalmazzon, amúgy nemolyan sokaz a 31 fekvő fél perc alatt kb fél-egy hónap alatt teljesen kezdő szinttől ellehet jutni erre a szintre többi gyakorlat szintén tehát mennifog ez
gyakorlás. Én most 14 éves vagyok és mégcsak általánosba járok de nálunk a fekvőtámaszt úgy mérik fel, hogy mennyi szabályos fekvőtámaszt tudok csinálni egyhuzamban.
84 a rekordom. Az egész suliban a 2. legtöbb 34.
csinálj meg naponta 3x31-et, Mindegy mennyi idő alatt. A lényeg, hogx rendszeresen akár a felvételiig minden nap. A vége az lesz, hogy a végén meg se koccan.
Én napi 70-et csinálok 2-3szor, 20 felhúzással(húzódszkodás)
Igen fiú, és mostmár a 90 se akadály:) Persze utána fáj is rendesen.
Majd írj, hogy sikerült az erőnléti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!