Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az baj ha az ég világon nem...

Az baj ha az ég világon nem sportolok semmit?

Figyelt kérdés
ez nagyon egészségtelen? lehet belole valami baj? nem vagyok lusta csak nem sportolok semmit de semmit. a suliban mindenki sportol valamit. szerintetek nekem is kéne? én nem vagyok annyira oda a sportokért, elviselem oket. ha kell valamit sportolnom akkor mi lenne a legjobb?
2011. okt. 27. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb gond a választott sportággal az lehet, ha belustulsz, és nem folytatod. Ezt elkerülendő, az én javaslatom az, hogy kerékpározz. Nekem bevált. :) 4 évvel ezelőttig nem sportoltam semmit (csak az iskolai tesiórákon, de hát az nudli), azóta biciklivel járok mindenhova. Mivel 10 km-re lakom az egyetemtől, ez alapból évi 3000 km biciklizés, mert télen is biciklivel megyek. Sajnos alapvetően lusta vagyok mindenféle sporthoz, de annyival gyorsabb biciklivel menni az egyetemre, hogy így le tudom győzni a lustaságomat.
2011. okt. 27. 22:21
 12/14 A kérdező kommentje:

koszonom az információt. :)

a biciklizés nekem is tetszik. szegény bicóm fél éve porosodik a garázsban :S jó lenne elovenni. koszonom az otletet. :)

2011. okt. 27. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Sokan ajánlották előttem a harcművészeteket. Én is ezt ajánlanám. Az okokat leírták, hogy miért, méghozzá jól.

Én a taekwondo-t, a wing chun kung-fut, vagy a judót (cselgáncsot) ajánlanám egy lánynak.

2011. okt. 28. 07:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! (18:23)

Sajnos a fenti javallatok egy része egyéni sport. Ezeket ugyan lehetne társasan űzni, de nem ez a jellemző. Neked többek között azért is kellene valami társassportot űznöd, mert ahogy látom, az akaraterőd alacsony. Ha elkezdesz egyedül futni, akkor 3 alkalom, megunod.... és abbahagyod, de csak magad felé kell elszámolnod. Ha ugyanezt a futást mindig mással végeznéd, akkor a feladásnál sokkal nagyobb lenne a szégyenérzeted, mint sem hogy azt valóban megtedd. A csapatsportoknál meg az adhat erőt, hogy egy közösség tagja vagy, ahol mindenki szereti azt csinálni, amit te, s ez adhat erőt. A fent javasolt biciklizéssel is uez a gondom.

A harcművészetek kiválasztásához négy dolgot kell megvizsgálnod:

1) milyen lehetőségek vannak a közeledben

2) mit enged meg a pénztárcád

3) milyen testi adottságaid vannak

4) milyen személyiséggel rendelkezel

Ha ezeket nem veszed figyelembe és csak felelőtlenül belefogsz egybe, akkor az kidobott idő, energia és pénz. Nem gondolom, hogy pl neked a karate megfelelő lenne... Tartottam karate-edzést és tudom, milyen stílusú emberek vannak ott, ill milyen életformát követel meg. Sztem nem azt akarod elérni.

Rem, hasznosak voltak az infóim.

Üdv

2011. okt. 28. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!