Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Gáz hogy nem sportolok?

Lányok! Gáz hogy nem sportolok?

Figyelt kérdés
Nem szoktam sportolni mert nem találok olyan sportot amiben jó lennék. Majdnem miden haverom sportol, ők fociznak. Nem vagyok kövér viszont nem vagyok izmos sem. Ezen kívül nem nagyon tudok beszélni a barátaimmal, mert mindig a fociról beszélnek.... 16/F
2011. aug. 23. 21:10
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nemfeltétlen.Ha nem vagy elhízva..akkor nemgáz.
2011. aug. 23. 21:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Blue moon rising!!!
2011. aug. 23. 21:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elhízva, sőt úgy érzem túl vékony vagyok. Próbáltam már hízókúrát, de egyszerűen nem sikerül :/
2011. aug. 23. 21:13
 4/14 anonim válasza:
Nem gáz, hanem folyékony!
2011. aug. 23. 21:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem halmazállapotot kérdeztem :D
2011. aug. 23. 21:14
 6/14 anonim válasza:

Míg nemhízol el..addig neaggódj..nincs baj.:D

Am 15L

2011. aug. 23. 21:19
 7/14 A kérdező kommentje:
ok :)
2011. aug. 23. 21:24
 8/14 anonim válasza:
Elmondom ha nem sportolsz nem indulnak be olyan intenzitással a hormonális folyamatok, és ez nem csak az arcszőrzetre hat ki :D a farokméretre is :P szóval gondold át hogy sportolsz e vagy nem. Ajánlom a karatét ami a reflexek fejlesztésére megy vagy a thaiboxot az meg a kitartóságra megy.
2011. aug. 23. 21:35
 9/14 anonim válasza:

szerintem meg gáz. Nem csak az a lényeg, hogy most hogy nézel ki, mert még az is lehet hogy jól és az embernek nem tűnik fel , hogy nem mozogsz. később ez még nagyon visszaüthet. Milyen sportokat próbáltál ki?

Számomra ha egy fiú így feladja nem vonzó :)

2011. aug. 23. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne a lányok véleménye miatt sportolj,vagy ne.A sport kiállást,egyfajta önbizalmat ad.A küzdősportok/harcművészetek még inkább.Esetleg gyúrhatsz is.Vagy úszás,futás,bicaj.Ezek jönnek szóba,ha a labdajátékokat kizárjuk.Meg még a ketlebell,de az a kérdésed alapján nem neked való:)

Szóval,valamit kezdj el,van erre motivációképp egy jó idézet is:

"A férfinak nincs joga fizikai edzés területén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.";)

2011. aug. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!