Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Gáz hogy nem sportolok?

Lányok! Gáz hogy nem sportolok?

Figyelt kérdés
Nem szoktam sportolni mert nem találok olyan sportot amiben jó lennék. Majdnem miden haverom sportol, ők fociznak. Nem vagyok kövér viszont nem vagyok izmos sem. Ezen kívül nem nagyon tudok beszélni a barátaimmal, mert mindig a fociról beszélnek.... 16/F
2011. aug. 23. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én sem kedvelem a focit (enyhén szólva...), úgyhogy a küzdősportok mellett tettem le a voksomat. De nem kell feltétlenül egyesületben, csapatban sportolnod, ha hetente párszor el mész futni és csinálsz néhány felülést/fekvőtámaszt az is elég hasznos lehet.
2011. aug. 23. 22:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Meleg van a futáshoz. Esténként szoktam egyik haverommal sétálni.
2011. aug. 23. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:

keress olyan sportot, ami bejön, nem kell mindenkinek focizni (de rühellem is a focit), próbálj ki minél többet (box, kungfu, karate, görkori, deszka, vagy akármi) és ha valamelyik megtetszik, ne akarj egyből profi lenni, ne add fel könnyen :)

a sport egészséges+jó hobbi+jó érzés+jobban fogsz kinézni+új barátok+szórakoztató

2011. aug. 24. 00:52
 14/14 anonim válasza:
Én meg lány létemre hetente többször is lejárok a haverokkal focizni. :D Futni akartam a nyáron, de a foci jobb. (Kiskorom óta focizok) :P Nem "gáz" de sétáláson kívül nem árt valamit sportolni.
2011. aug. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!