Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Így már semmi esélyem sem...

Így már semmi esélyem sem lesz a további fejlődésre?

Figyelt kérdés

Szóval 2 éve járok kondizni súlyzós edzések, kardio stb stb..

Már nagyon szépen meg is látszik, csak van egy kis bökkenő, a kajálás.

Ennyire futotta, nem bírtam megszokni nem bírtam átállni!

Már elegem van a csirkemellből, a rizsből, a halból, a túróból, és a zöldségekből is. Próbáltam, erőltettem, de nem bírom tovább, nem tudom megenni, és erre rá kellett jönnöm mivel a legutóbbi két alkalommal már olyan undorral ettem, hogy ki kellett köpnöm a végén, nem megy.:S

Fehérjét iszom, ezt szeretem azzal semmi probléma.

De felmerül a kérdés, hogy mi lesz így? Sokáig erőltettem, de tényleg ennyi volt, rosszul vagyok, ha csak rá nézek.:S

Amúgy nem akarok kigyúr állat lenni, hisz nő vagyok, de még nem értem el a kitűzött célt, és attól tartok, így már nem is fogom.

24N

2011. okt. 21. 15:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
semmi gond:)
2011. okt. 21. 18:01
 12/20 anonim válasza:
mostmár értdm,mégegyszer bocsi!
2011. okt. 21. 18:02
 13/20 anonim válasza:
oksi:-)
2011. okt. 21. 18:03
 14/20 A kérdező kommentje:
oké oké semmi gáz:)
2011. okt. 21. 18:03
 15/20 anonim válasza:
:-)
2011. okt. 21. 18:22
 16/20 De Puta Madre ***** válasza:

Megértelek, és nagyon tetszik a hozzáállásod. Én is így voltam. Nem ettem semmi mást, csak rizst, krumplit, zabot, csirkét. Ha már ettem hozzá uborkát, akkor már kivételes alkalom volt. Mondhatni ünnep. De aztán jöttek a gondok, mint neked, de nem érdekelt, folytattam, de aztán rendszeresen beteg voltam ez miatt, a hányingerről nem is beszélve. Sokáig tartott rájönnöm, hogy ennem kell mást is, hát még az, hogy ezt el is fogadjam...Már eszek mindent inkább, amit akarok, így több is, amit eddig vittem be, persze most is figyelek, hogy ne szemetet egyek, igyak, hanem egészségeset, amennyire lehet. Hambi, meg pizza már simán belefér.

A testépítés az egészségről kell, hogy szóljon, ha te úgy érzed, hogy ez az étkezés neked nem jó, nyugodtan változtass.

2011. okt. 21. 19:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. Tudom, hogy akkor nincs más út más kaját kell ennem, csak jelen pillanatban úgy érzem, hogy két év munkájába rondítok bele azzal, ha most elkezdek pizzázni, vagy akár, ha egy pörköltet megeszek.:S de mint írtam is, éhen nem halhatok:(
2011. okt. 21. 19:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezért szokás úgy csinálni, hogy tömegelés alatt megy a félrekajálás meg a dzsuva, az ilyen-olyan szószók, sütemények stb. A natúr csirke+rizs meg maradjon meg diéta idejére. Én is hülyét kapnék, ha natúrba kéne ennem mindent. Sok sikert! :)
2011. okt. 21. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is az egyik előttem szóló véleményét osztom: engedd el magad egy időre.Egyél-igyál,amit szeretnél,ami jól esik.

Nekem is segíteni szokott az a néhanapi "ereszdelahajam".

Mikor már valamiből,k*rvára eleged van...akkor valahogy ki kell adnod magadból,nem szabad elfojtani,és robotolni tovább.Tehát én is azt támogatom,hogy "pihenj" kicsit.Eddz tovább kőkeményen,és mellette úgy kajálj,ahogy neked jól esik,aztán majd megjön újra a kedved a monotonitáshoz(meg fog,nyugi,egy idő után rávisz a beléd rögzült ösztön,addig meg élvezd "finom szemetet":D).

És még valami: VÉGRE egy jó kérdés!!!!Köszönöm,kedves kérdező,nekem meg ezzel bebizonyítottad,hogy érdemes olvasgatni ezt az oldalt,mert mikor az ember hétvégén kicsit leül este,mert nincs épp semmi más ,és már a 4. oldalt lapozza a Sport-mozgásban,és minden 2. kérdés a "hogyanlegyenkockahasam",meg "otthonszeretnékizmosodnidenemtudommegoldaniazedzéstésésakajámatsem" kategóriába tartozik,és már ott tartok,hogy a f*szom,inkább nézem a g*ci ikszfaktort,nem olvasom ezt a sz*rt,

ÉS akkor jön egy ilyen kérdés,mint most pl. a tied,és felébreszt,hogy hoppá,ezt jó volt elolvasni,jó kérdés,jó válaszok,egy nem sokat boncolgatott téma...

Szóval köszi,már érdemes volt felugranom ma gyk-ra:)

2011. okt. 22. 21:26
 20/20 A kérdező kommentje:

hát, igazán nincs mit:)

igen, én is látok sok ilyen kérdést, mint amiket felhoztál példának. Igazából én sem értem, hogy ha valaki józan paraszti ésszel belegondol, hogyan is gondolhatja, hogy otthon, az elvárásainak megfelelő eredményeket tud elérni! Kivéve, hacsak nincs otthon valakinek egy fullos konditerme:D

Egyébként "normális" kaját eszek, ne tudjátok meg milyen jól esik:D

2011. okt. 24. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!