Melyik gyak. -al lehet fejlődésre bírni a trapézizmot?
Szóval a problémám az, h a trapézizmom eléggé le van maradva (csuklyától eltekintve).
Mostani hátedzésem:
húzódzkodás 3x amennyi megy
Nyakhoz húzás 4x10-12 (szűk, széles fogást váltogatom)
Mellhez húzás 4x10-12 (szűk, széles fogást váltogatom)
Csigás evezés 3x10-12
Döntött törzsű evezés 4x10
Állig húzás 3x10
Vállvonogatás 4x15
Próbáltam már sok mindent ezen kívül is (egykezes fűrészelés, nyújtott karú letolás gépen stbstb..) és optimális súlyokkal csinálom h szabályos legyen meg kajálok is rendesen de vhogy mégsem akar fölfejlődni a többi szintjére. :/ Érzem is a hátam edzés közben szóval nem tudom mi a baj.
Ezért plz írjátok meg nektek mi jött/jön be ezen a téren, esetleg mit változtassak.
Előre is köszönöm!
Mrolympia
Hátsóvállvonogatás 2 bazinagy súllyal.Nekem ez jött be.
hát kb énis ezeket csinálom és vastag vagyok,sőt megkockáztatom(bár nem látom magam hátulról)h a hátam a legjobb részem.lehet ez genetika.
esetleg tényleg próbáld meg h rátérsz evezésnél a nagyobb súlyra.legyen h mellhez húzásból 3*10,széles fogású evezésnél 4*8-10,szűk fogásúnál meg 4*6-8 k*rvanagy sullyal.nem baj ha nem szabályos és csak rángatod az utolsó kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!