Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem érzem edzés közben az...

Nem érzem edzés közben az izmot! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 év kihagyás után újrakezdtem a kondizást, fajinul feltudom pakolni a súlyokat újra nagyra, megy is a nyomás, de mégsem érzem a célizmot (pl. fekvenyomásnál a vállam érzem jobban) az izületeim meg frankón elkezdtek ropogni (könyék+vállak). Lehetséges hogy a célizom helyett az izületek dolgoznak mert az izom gyenge? Mit tehetnék hogy újra érezzem őket? Problémásak: tricepsz, bicepsz, mell
2011. okt. 19. 12:47
 1/6 dirtboy ***** válasza:
valószínű szabálytalanul csinálod a gyakorlatot,mivel nem vagyok ott nem látom ezért nem tudom meg mondani mi a hiba a gyakorlatod végzése közben.
2011. okt. 19. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
minek pakolgatod ha nem bírod szabályosan csinálni? próbáld meg kis súllyal több ismétlést mondjuk 3x20 és érezni kell majd ez tuti :D
2011. okt. 19. 14:05
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom!
2011. okt. 19. 14:37
 4/6 Zakathol ***** válasza:
Tuti, hogy túl nagy súlyt használsz. Ne a súlyok mennyiségét hajszold, hanem a gyakorlataid minőségét javítsd. Sokáig én se éreztem lehúzásnál a hátam, aztán levettem róla ~10kg-ot és lám...
2011. okt. 19. 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:
megoldottam a problémát, kisebb súlyokkal nyomtam sokat, és maximálisan figyeltem a szabályosságra, meg hogy lehetőleg csak az adott izom dolgozzon... az eredmény: bicepsz-tricepsz szétdurrantva :)
2011. okt. 19. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
En rendszeresen beepitek olyan napokat (kb. 2-3 havonta, amikor motivacios minimumban vagyok, es nem fulik a fogam a nagy sulyokhoz :-), hogy csak nagyon kis sulyokkal nagyon sok ismetlest csinalok, tobbnyire csukott szemmel, csak a celizomra koncentralva. Azt vettem eszre, hogy az izmok igy is nagyon hatekonyan bedurranthatok. Ez javitja a izom-agy kapcsolatot es helyreallitja a lelkesedesem. :-D
2011. okt. 20. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!