Edzés+agykontroll? edzés után előtt vagy közben kell lemenni alfába?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 19:42
1/3 Fromjezus válasza:
Előtte érdemes s alfába menni s ott tervezd meg az edzésed. Szerintem jó mentális stimuláció, jobban összetudod tenni az edzést.
Edzésközben 100%ban arra koncentrálj!!
Én pl. csak este szoktam, jobb legyen a regenerációm.
Bár nem tudom milyen edzésre gondolsz pontosan!
2/3 Aquir válasza:
Alfába nagyon ne menj le edzés környékén, mert csak fáradt leszel! :) Amire te gondolsz az a mentális tréning és az agy-izom kapcsolat feljesztése! Próbáld ki ezt: mielőtt hozzákezdel a gyakorlathoz képzeld el erősen, hogy te azt végigcsinálod pontról pontra! Így amikor hozzá kezdel az agyad úgy fogja fel, hogy te egyszer ezt már megcsináltad és ez segít sikeresen végrehajtani a gyakorlatot! persze ezt gyakorolni kell ahhoz, hogy jól menjen! :)
3/3 anonim válasza:
Ezt a japán harcművészetekben régóta ismerik, Mokusho-nak hívják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!