Növésben vagyok gyúrhatok?
"Figy okostojás! Műizom nincsen, tudod általános iskolában be kellet volna járni biológia órára..."
Én nem értek a gyúráshoz, de azt hallottam, azt az izmoz hívják műizomnak, ami csak a gyúrással lett felszedve. Tehát az ilyen izomra hétköznap nem lenne szükség, mert mellette nem sportolnak semmit, ha abbahagyják a gyúrást, eltűnik. A kérdező meg, gondolom, nem ilyet akar, hanem egy stabil izmos testalkatot, amivel majd lehet hódítani.
nem,nálunk 14 éves/50-55 kilós minimum/ alatt nem engedtek senkit súly alá feküdni,mert azt mondták h akk megáll a növésben...előtte pedig csak saját testsúlyos kondit engedtek/fekvőtámasz,húzódzkodás,felölős stb../
7 éve sportolok versenyszerűen szóval tudom miről beszélek...kezd az alapokkal,ússz ,fuss stb..,még ráérsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!