100% Whey Protein-nel kapcsolatos kérdések!?
Figyelt kérdés
Hány éves kortol? Napi hányszor? Mikor? Mennyit? Mibe? Alkoholt lehet mellé fogyasztani (egyáltalán vagy csak keveset esetleg gyöngépp italokat pl csoki,sör)?2011. okt. 14. 13:31
11/15 A kérdező kommentje:
Végig olvastam természetesen, tudom h kismamák is szedhetik stb! Jo, ha szert mondok akk én ilyen proteinre meg stb re gondoltam, szal bocs ezt elrontottam! Étrendkiegészítő! De akk is miért fura ha valaki nem szed semmi táplálékkiegészítőt és edz? Honnan tudjam ha soha nem csináltam? Ám kösz a választ, csak felb*sz ha valaki lenézi a másikat mert nem tud valamit :S!
2011. okt. 16. 10:35
12/15 A kérdező kommentje:
A videot meg már láttam :) de jó :)
2011. okt. 16. 10:39
13/15 anonim válasza:
Nem fikázni akartalak, csak tudod elég unalmas, hogy hetente 10 ilyen kérdést tesznek fel.
Ha 4 éve csinálod, akkor már biztosan hallottál arról, hogy a testépítésben kb. 70% múlik a kaján és csak a többi az edzésen. Ebből kiindulva nem értem, hogyhogy nem találkoztál még egyetlen "szerrel" sem.
14/15 anonim válasza:
nem csak az a szánalmas hogy te nézegeted ezeket a kérdésekt...:) holott sztem lenne jobb dolgos is nemde? nem kell ténylerg fikáznia másikat.. valahol el kell kezdeni... bocs OFF comment ez de muszály volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!