Futassal kapcsolatos kerdesek?
Figyelt kérdés
Hogyha nem 'izzadsz' akkor is hasznal?
Jo sport zsiregetes(fogyokura) szempontjabol?
2011. febr. 15. 18:38
2/5 anonim válasza:
A fogyókúra minden esetben rossz. A diéta lehet jó.
Az izzadás az intenzív munka jele, elvileg lehet jó anélkül is, viszont nem tudom elképzelni, hogy lehetséges.
Lehet nagyon rosszul csinálni, úgy, hogy alig járul hozzá a zsírvesztéshez, és lehet nagyon jól is, úgy, hogy a leghatékonyabb zsírégetés.
3/5 A kérdező kommentje:
Hat... elkezdtem az edzestervet. Volt rajtam egy polo, es egy vastagabb felso. 1 perc futas, 2 perc seta... csak nem 8(ahogy az az edzestervben van), hanem 15 perc volt osszesen. Akkor kit rontottam el?
2011. febr. 15. 20:30
5/5 anonim válasza:
Az ilyen jellegű edzésbeosztás csakis akkor hozhat bármi eredményt, ha kórosan elhízott vagy, amúgy alig ad megfelelő terhelést a zsírégetéshez. Ez így nudli - se. Ilyen lagymatag edzés mellett érthető, hogy még csak nem is izzadsz.
Intervallumos aerob edzés helyett intervallumos kardiót javaslok, az már tényleg remek zsírégetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!