Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Guggolhatok súllyal 15 évesen?

Guggolhatok súllyal 15 évesen?

Figyelt kérdés
Valóban nem tesz jót a gerincemnek?és ha csak 20 kg csinálnán?
2011. okt. 2. 11:11
 1/8 oyeacch ***** válasza:
Simán.
2011. okt. 2. 11:12
 2/8 escrogar ***** válasza:
ha helyesen csinálod, nem lesz baja a gerincednek. ha meg csak 20 kg-mal, az olyan, mintha semmit sem csinálnál.
2011. okt. 2. 11:12
 3/8 oyeacch ***** válasza:
Csaj vagy?
2011. okt. 2. 12:39
 4/8 clint ***** válasza:
nagy súlyokkal nem csinálnám, a gerinc erőltetése gátolja a növekedést, a nyújtása segíti. Ússz,kosarazz, edzhetsz is de kisebb súllyal. Én 15 évesen kezdtem edzeni, és az edző mondta, hogy vállaljam a felelősséget, hogy az erőkifejtések gátolják majd a növekedést. 178 cm voltam és vagyok most is 26 évesen úgy hogy a családban mindenki 188-190..
2011. okt. 2. 14:49
 5/8 escrogar ***** válasza:
Már bocs, de a magasságodnak köze nincs ahhoz, hogy ki mennyi a családban. Hoznék ellenpéldát is: Arnold, Lou Ferrigno, és asszem talán Tate és Wendler is "kicsiként" kezdték, bár ehhez utána kéne néznem. Tudnék még rajtuk kívül is neveket hozni.
2011. okt. 2. 17:07
 6/8 clint ***** válasza:
arnold nem olyan magas, lou meg ugyanolyan magas volt mikor elkezdett edzeni mint később. De igen kevés magas testépítő van előfordul de ritka. De úgy látszik a nevesebb edzők is tévednek?
2011. okt. 5. 20:55
 7/8 escrogar ***** válasza:
valóban kevés magas testépítő van, sokkal nagyobb tömeget kell felszedniük ugyanakkora hatásért. Viszont Arnold 1.88, Ferrignoról meg látni fiatalkori képein, hogy még igencsak sokat nőtt azután is, hogy komoly tömeg volt rajta (Pumping Iron 35. percétől pl.)
2011. okt. 5. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
én 13 vagyok,de 40 kilóval a vállon guggolok.
2012. máj. 31. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!