Elkezdtem krav magázni, most ha belekezdek a takewondo-ba, azán egy év múlva vissza a kravhoz, nagy őrültség? (többi lent)
mi az amit helyette érdemes? nehéz, de lehet találni veszélyesen jól képzett harcművészeket.
senki sincs a krav ellen, de nyilván nem tudunk igazat adni egy (nem sértés) tapasztalatlan és gyenge embernek, aki épp most kóstolt bele a kravba, olyan témában amiben sok éves (kinek mennyi) tapasztalattal bírunk. most próbáltam többek nevében beszélni, lehet ők nem így fogalmaznának..
ez a tökönrúgás átfordulás.. ha egy birkózó edzésen lettél volna, még el is hiszem, hogy valami jót tanultál pozíció cserére, na de.. nem ott voltál :D
tkd-t akkor csináld, ha jó edzést tartanak.. tkd-val lehet ölni is, és lehet olimpián bohóckodni védőfelszerelésben. a kettő teljesen más.
utcán nem azért támadsz szemet alapból, mert száraz az ujjad, és meg akarod nedvesíteni, hanem mert pl. megerőszakolnak, ha nem teszed.
@*Glissade* én sem feltételezem. de azért.. nem járna senki sem jól vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!