Miért van az hogy bármibe belekezdek, azt megunom max. Fél év után?
Figyelt kérdés
Gitár, kondi, stb... belekezdek és megunom és tudom hogy kéne csinálnom, de nem... megőrülök! 18/F2011. febr. 5. 10:06
1/5 anonim válasza:
Inspiráció hiány. Ülj le egyszer, és gondold végig, ma a fityfenét akarsz magaddal kezdeni az életben. Ha kell valami hozzá, hát ez inspiráljon, hogy azok nélkül nem leszel az, akinek lenni akartál.
Üdv.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ha leülök végiggondolni hogy mit akarok az életben, akkor attól ideges leszek, mert fogalmam sincs :D... Már ezen gondolkozok 1 éve kb...
2011. febr. 5. 12:10
3/5 anonim válasza:
Gondold végig, hogy kell-e neked család, biztos munka, valami a fejed fölött, és egy kutya? Vagy leszel inkább életművész, világ kóborló, és idemész-odamész, majd lesz valami. Nem tudom mik a céljaid, de csak annyit kellene eldöntened, hogy mitől lennél boldog.
Üdv.
4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen család meg biztos munka az alap dolog lenne, csak igazából még azt se tudom hogy hova menjek tovább tanulni mert igazából nem érdekel semmi, csak a pénz miatt csinálnék bármit is. Ezért nincs túl nagy ambícióm mostanában a tanuláshoz se mert igazából fogalmam sincs mit kezdek vele, csak tudom hogy muszáj és kész...
2011. febr. 5. 16:12
5/5 anonim válasza:
Tudod ez minálunk pasiknál természetes!XD
Én 25 vagyok és szeretek mindenbe belekezdeni!!!Befejezni már nehezebb de most már jó úton járok...
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!