Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most akkor ez hogyisvan?

Most akkor ez hogyisvan?

Figyelt kérdés

szóval ha fogyni akarok akkor csökkenteni kell az étrendem mennyiségét, de akkor nagyon fáradékony leszek, és nem megy az edzés, de edzés nélkül meg semmit nem ér az egész, viszont ha rendesen akarok edzeni akkor meg kell ennem, mert különben nem fejlődök és nem tudok hatékonyan edzeni, amit tapasztaltam is mert egy jó ideig megszorítottam az étrendemet, akkor gyorsanfáradtam, és nembírtam el nagy súlyokat, viszont most egy pár napja eszek és azóta vagy 10 kilót erősödtem kb minden izomra és sokkal jobban bírom az edzést

akkor most mit csináljak ha a nagy belemet le szeretném adni és tudni is akarok normálisan edzeni?

2011. szept. 21. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az étrendet mennyiségét kell csökkenteni :D arra kell figyelni, hogy mit mikor és mennyit eszel. Annyi a bajod, hogy keveset eszel és ezért nem megy az edzés? Ki van számolva egyáltalán a kalóriamennyiség? Egyél napi 2g/tskg fehérjét és 3g/tskg ch-t, ha nem fogysz akkor csökkentsd a ch-t, ha fáradékonyabb vagy, akkor meg növeld.
2011. szept. 21. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
*étrended
2011. szept. 21. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én napközbe ha éhes vagyok akkor iszok 1 pohár vizet ( napi szinten 2-3 liter ) , ha még mindig akkor eszek gyümölcsöt/zöldséget. Teljesen jól érzem magam és aktív vagyok. este meg jöhet a nagy zaba :D Ezzel sikerült kockahasat csinálni.. és megy mellette az edzés is.
2011. szept. 22. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!