Küzdősport vagy harcművészet?
K-1, Thai-box,Kick-box vagy Karate,Kung-fu?
ha úgy kb 1 évig tolnám melyikkel járnék jobban egy verekedésben?
ezek mind elég sportosak voltak. az 1. egy demo video (tehát nem csináltak semmit, csak begyakorolt mozdulatokat játszottak el, óvodások is tudnak mellesleg! nem azt mondom, hogy gyengék, hanem hogy a videó nem mond semmit)
a másik meg több szabállyal volt tele mint egy MMA meccs. amúgy ezeket miért is linkelted? érdekesek persze, de szerintem élőben vagy videón mindenki látott már komolyabb dolgokat.
fegyvertelenként fegyveresek elleni harccal én úgy vagyok, hogy nem volt (és most sem lenne) 20 évem felkészülni rá, inkább jól csinálom 5 kemény évig, és a maradék 15-ben meg relative biztonságban, relative erősen teszem azt amihez kedvem van.. de sok jó küzdősportolást, azért a jó tanácsom, hogy olyan helyen ahol szabályokat tanultok, ne bízzátok el magatokat, hogy szabályok nélkül is minden úgy lesz, mint ahogy előtte 500x volt. nem úgy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!