Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13-14 éves lánynak van értelme...

13-14 éves lánynak van értelme hastáncolni? (lehet-e? )

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, szeretnék valamit táncolni (BP. 16. ker) de nem látom sok értelmét a Jamland-es ugrabugrának...

Tetszenek a társas táncok de 13 évesen úgy érzem nem kéne még, és a közelemben sincs rá lehetőség, egyedül a hastánc lenne ami még tetszik is és lenne is. (mondjuk 14 éves kortól vesznek föl, de egy évet sztem nem figyelnének)

Szerintetek lenne értelme? Való-e már nekem..stb?

Köszi előre is, értelmes válaszokat kérek!

2011. szept. 15. 17:01
 1/7 aspikami válasza:
47%
Szerintem várhatsz még ezzel pár évet:D
2011. szept. 15. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Nem.

A hastánc célja,hogy a férfi szexuális érdeklődését felkeltse vele a nő,elcsábítsa a férfit,gyönyörködjön a női testben.

http://www.youtube.com/watch?v=M6ghkdfNQ5I

Ez jobban illene hozzád és ez a fajta edzés jóval hatásosabb is,mint a hastánc.

2011. szept. 16. 00:26
 3/7 *Glissade* ***** válasza:
56%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

Utulsó! TE AKKORA EGY IDIÓTA VAGY, HOGY AZT EL SEM TUDOM MONDANI!!!

MINEK VÁLASZOLSZ HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ????

NE ITT OSZD AZ ÉSZT!!!!!!

A hastán NEM a férfiaknak szól. Ha kicsit is utána olvasnád tudnád, hogy a hastáncot eredetileg nők táncolták egymás között.

Ill. a szülésnél táncolták körbe a szülő nőt, aki leutánozta a mozgásukat, ezzel megkönnyítve a szülést.

Spirituális dolgokra is használták (transz állapotban) de ebben inkább most nem mennék bele.

Kérdező!

Menj nyugodtan hastáncolni, mert a hastánc az egyik legjobb tánc, kiélheted benne a kreativitásodat, önbizalmat és tartást add.

A célja, hogy elfogad magadat olyannak amilyen vagy, hogy megmutasd, hogy igen ez vagyok ÉN.

De ehhez több év kell, mivel egy nehéz teknikás, izoláción alapuló tánc.

Ha elsajátitottad az alapokat (kb 100 valahány izolációs alapmozdulat) hellyes teknikával úgy használod a mozdulatot, ahogy csak szeretnéd.

Szinte minden tánccal lehet akár keverni is.

Semmi köze a sexualitáshoz!!!

Ezért műveli sok olyan lány akin vagy egy kis felesleg, de azért nem kéne átesni a ló tuloldalára:)

Szerintem akkor szép, ha egy vékony lány táncol, de ebben megoszlanak a vélemények.

2011. szept. 16. 19:49
 4/7 anonim válasza:
100%
nyugodtan hastáncolhatsz hülyeség, hogy nem
2011. szept. 17. 16:35
 5/7 anonim válasza:
Nyugodtan kezdd el, semmi köze a szexualitáshoz! Megtanulsz szép nőies lenni, mire "felnősz", lesz tartásod és jól fogod magad érezni! :)
2011. nov. 5. 13:13
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járunk!

Ha akarod meg is ismerkedhetünk!

Én kb. 8 éves korom óta hastánclok, de még csak 1-2 éve lettem haladó szintű! Én is 13 éves lány vagyok!

Szerintem a társastánchoz sem vagy fiatal, én ezt a tánvot egy éve kezdtem. :)

Az érdeklődési körünk hasonló!

Van kedves ismerkedi?

2012. febr. 1. 20:31
 7/7 anonim válasza:
én 17 éves vagyok és 5 éve hastáncolok..:) és nem bántam meg életem egyik legjobb döntése volt. nagyon szeretem. szóval bátran kezdj neki:)
2012. márc. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!